A Hungary’s Got Talent két zsűritagjától, Csuja Imrétől és Linczényi Márkótól, azt kérdeztük a backestage-ben, hogyan készülnek az első élő elődöntőre.

„Egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt itt nincs megírva előre a szöveg, mint a színházban, úgyhogy izgulok!” – kezdte Csuja Imre, mire Márkó viccesen megjegyezte: „Neked nincs?” – jót nevettünk az énekes poénján, majd a színész zsűritagot tovább faggattam, színpadra lépés előtt van-e valamilyen rituálé, amit itt is alkalmaz majd az élőshow előtt?

Fotó: Bielik István - Origo

„Ez a műfaj nekem annyira új, hogy még nem alakultak ki megszokások. A színházban vannak ilyenek, mindig ugyanazon az ajtón megyek be az első díszletállító próbától a premierig. Aztán minden előadás előtt felhívom a feleségemet, hogy megtudom-e én ezt csinálni? Ő rávágja, hogy nem! Ezek ilyen színházi babonák” – mondta nevetve Csuja Imre, akitől Márkó vette át a szót.

„Izgulok, mert öltönyben leszek, ami számomra idegen terep, másrészről, lesz egy meztelen nő" nevetett a zsűritag, aki arról is mesélt, hogy jógázni szokott minden koncert és fontosabb szereplése előtt, ezt pedig már délelőtt elintézte.

Fotó: Gabor De Fiala

„Egy dolog nagyon érdekel, hogy sikerül-e a produkcióknak fejlődni. Nem nagyon akarok macsalódott lenni. Szeretnék nehéz helyzetben kerülni a közönséggel együtt, hogy kit is válasszunk. Nekünk adás előtt nem engedik, hogy belenézzünk a próbába, rejtegetik előlünk a produkciókat, úgyhogy van miért izgulnunk” – mondta Márkó.