Hungary's Got Talent Got Talent kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok színes és érdekes produkciót láthattak a nézők a Hungary's Got Talent első élő show-jában szombaton.

Bár a zsűritől kifejezetten jó kritikát kapott a legtöbb produkció, ez sajnos nem volt elég mindannyiuk számára. A nézők szavazatai alapján az alábbi versenyzőknek kellett távoznia a Got Talent első élő show-jából: Tűzmadarak, Infusion, Hot Men Dance, Niabe Doriane, Wallkings, Orbán Gábor.

Aki biztosan ott lesz december 19-én a döntőben, ők a Dirty Led Light, Czuczor-Gidai Zsófia és Badár Tamás.

Forrás: RTL

És tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-a-hungarys-got-talent-elso-elo-showja.htmlIlyen még nem volt tehetségkutatók színpadán! TV + Sztárok--Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSztárban sztár: Majka nem örül, hogy őt formálja meg Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151128-sztarban-sztar-majka-nem-orul-hogy-ot-formalja-meg-gaspar-laci.htmlGáspár Lacinak az egyik legkritikusabb zsűritagot, Majkát kell megformálnia a vasárnap esti Sztárban sztár döntőben. Majka azonban egyáltalán nem örül annak, hogy „feladat” lett belőle.TV + SztárokOrigoKifaggattuk a Hungary’s Got Talent legjobb csajáthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kifaggattuk-a-hungary-s-got-talent-legjobb-csajat-niabe-doriane.htmlNiabe Doriane kétségkívül a legdögösebb szereplője a ma este élőben debütáló műsornak. A fiatal lány arról mesélt, felkapják-e a fiúk a backstage-ben a fejüket, amikor elsuhan mellettük. TV + SztárokOrigoHajmeresztő produkció a Got Talent első elődöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-hajmereszto-produkcio-orban-gabor-a-got-talent-elso-elodontojeben.htmlOrbán Gábor bringájával szeretné majd elbűvölni a nézőket és a zsűrit. Hát, az biztos, hogy lélegzetelállító produkció várható. TV + SztárokOrigoBadár Tamás: „Nem hibázhatok ma este”http://www.life.hu/sztarok/20151128-badar-tamas-a-hungarys-got-talent-versenyzoje-nem-hibazhat.htmlA Hungary’s Got Talent első élő elődöntőjének bűvészét arról faggattuk, hibázhat-e és tudja-e korrigálni a trükköt, ha belesülne a mutatványba? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.