Baleset miatt nem jár a 4-es és a 6-os villamos

Forrás: Origo -
baleset autó villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy román rendszámú autó csapódott hétfő délelőtt a 4-es és a 6-os villamosnak. Információk szerint három sérültje van a balesetnek. 

Az autó szabálytalanul közlekedett, ezért a Széll Kálmán tér felé közlekedő villamosnak csapódott. A közlekedést érintő zavar már elhárult, megnövekedett követési idő még előfordulhat - írja az Origo.

Forrás: Origo

Visszavonul Kobe Bryant a Los Angeles Lakers élő legendájahttp://www.life.hu/news/20151130-kobe-bryant-kosarlabdazo-a-los-angeles-lakers-elo-legendaja-visszavonul.htmlKobe Bryant úgy döntött, hogy a 2015/16-os szezon lesz az utolsó megmérettetés számára. NewsAFPLewis Hamilton igazán kimaxolta Abu Dhabit: Nézd meg, miket művelt!http://www.life.hu/news/20151129-lewis-hamilton-a-forma-1-vilagbajnoka-igazi-hedonista-abu-dhabiban-is-jol-erezte-magat.htmlRon Dennis kritizálja Hamilton életmódját, a pilóta azonban magasról tesz arra, mit gondolnak róla mások. Abu Dhabiba már az idei világbajonoki címmel a zsebében érkezett, így semmi oka nem volt arra, hogy visszafogja magát.News--Durva! Nemi erőszakkal vádolják Katie Price mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20151127-katie-price-mostohaapjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA modell saját bevallása szerint halott emberként tekint mostohaapjára, és nevét is szeretné lecserélni. A férfit szexuális bűncselekménnyel vádolják. News--Brutál összegre perel a Dr. Csont alkotójahttp://www.life.hu/news/20151127-a-dr-csont-alkotoja-500-milliora-perel.htmlA Dr. Csont producere, Barry Josephson állítja, a FOX csatorna elcsalta a pénzt, ami neki járt volna. News--Új karrierbe kezd Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20151126-uj-karrierbe-kezd-katalin-hercegno.htmlBár Erzsébet királynő nem igazán rajong az ötletért, Katalin hercegné új vállalkozásba kezd. Nem elég neki, hogy hercegné és kétszeres anyuka? News--Érdekes kísérlet! Vajon mennyi idő alatt jut el hozzád egy Facebook poszt? http://www.life.hu/news/20151125-a-vilag-tobb-pontjat-is-bejarta-ez-az-erdekes-kiserlet-magyarok-is-osztjak-a-kepet.htmlKét dán fiú kitalálta, hogy megosztanak egy képet a közösségi oldalon, arra kérve a többi felhasználót is, hogy tegye ugyanezt. Arra voltak kíváncsiak milyen messzire megy el a világon ez a fotó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.