Hatalmasat esett Harry herceg lovaspólózás közben - Videó

meccs jótékonysági meccs brit királyi család Fokváros mérkőzés lovaspóló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer, hanem kétszer is leesett a lováról a trónörökös egy fokvárosi jótékonysági lovaspóló mérkőzés közben.

A brit királyi méltóságok csak egy dolgot szeretnek jobban bizarr kalapjaiknál: a lovaspólózást. Harry herceg ezúttal Fokvárosban pattant nyeregbe, hogy részt vegyen egy jótékonysági lovaspóló mérkőzésen, amely közben nem csupán egyszer, hanem kétszer is sikerült előrebuknia lováról. Íme a videó:

Kitüntette Erzsébet királynő a Sherlock sztárját, Benedict Cumberbatchthttp://www.life.hu/news/20151110-benedict-cumberbatch-szineszt-kituntette-erzsebet-kiralyno.htmlA színész felesége a Brit Birodalom Érdemrendje parancsnoki fokozatának kitüntetését vehette át a londoni királyi rezidencián. NewsOrigoKarácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151129-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kislanya-sarolta-hercegno-hatalmasat-nott.htmlA kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről. Család--Megható! Letérdelt édesanyja előtt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151029-khanittha-phasaeng-thai-szepsegkiralyno-leterdelt-edesanyja-elott-koszonetkeppen.htmlKhanittha Phasaeng múlt hónapban nyerte meg Thaiföld egyik szépségversenyét. A 17 éves lány nem mindennapi módon fejezte ki háláját édesanyjának. News--Igazi kis hercegnő Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici: Álomszép fotó!http://www.life.hu/csalad/20151129-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-igazi-kis-hercegno-alomszep-foto-rola.htmlHatalmasat nőtt a sztárpár gyönyörű kislánya. Nem csoda hát, hogy a büszke apuka imádja, ha csemetéje belibeg a kamerája elé. Ez történt most is. CsaládOrigoSzakadékba zuhant és szörnyethalt a 26 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151020-ena-kadic-volt-osztrak-szepsegkiralyno-futas-kozben-egy-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlA 26 éves korábbi Miss Austria, Ena Kadic eddig tisztázatlan körülmények között egy szakadékba zuhant, és kórházba szállítása után meghalt. News--Dühöng a királynő! Kiderültek Harry herceg vad szexbulijának részleteihttp://www.life.hu/sztarok/20151127-harry-herceg-vad-szexbulijanak-reszletei-kiderultek-emiatt-duhong-erzsebet-kiralyno.htmlA Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.