Megúszhatja a börtönt az ürülékkel udvarló férfi

Forrás: Thinkstock -
nők rendőrség börtön támadás ürülék Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves pozsonyi fiatalember, Martin Macko azzal vált híressé, hogy több nőt is megtámadott az utcán, és bekente őket kakival. Az ügyészség fenntartaná a szlovákiai kakifantom vizsgálati fogságát. 

A hatóságok szerint fennáll a veszélye annak, hogy ha szabadlábra kerül, akkor újra támadni fog. Az ügyész azt nyilatkozta, hogy az ügy vizsgálatába klinikai pszichológust és pszichiátert is bevontak, előbbi Macko jellem- és értékrendszerét, magatartásának, viselkedésének indítékait kutatja, utóbbi pedig azt, hogy szenved-e drogfüggőségtől. Szerintük az is elképzelhető, hogy a férfi nem kerül börtönbe, és inkább gyógykezelésre küldik - írja a Parameter.sk.

Forrás: Thinkstock
Megvan az eddigi legjobb kép Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/news/20151202-harry-herceg-egy-kutyaval-raz-kezet-instagramon.htmlAkkor most a kutya, vagy a brit trónörökös cukibb ezen a képen? News--Keményen összeszólalkozott Chrissy Teigen és Donald Trumphttp://www.life.hu/news/20151201-chrissy-teigen-modell-es-donald-trump-uzletember-twitteren-osszeszolalkozott-egymassal.htmlEgyre valószínűbb, hogy Chrissy Teigen nem Donald Trumpra fog szavazni a soron következő amerikai elnökválasztáson. NewsAFPNapi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--Fehér karácsonyunk lesz idén? Most megtudhatod! http://www.life.hu/news/20151201-az-elorejelzesek-szerint-nem-fogunk-hogolyozni-karacsonykor-heti-idojaras.htmlA válasz: valószínűleg nem. Sajnos ebben az évben sem kedvez nekünk az időjárás, és elfelelhetjük a bejgli utáni hógolyózást. Nézzük, mire számíthatunk a következő hetekben. NewsThinkstockItt az új Pumped Gabo: Micsoda táncmozdulatok!http://www.life.hu/news/20151130-pumped-gabo-elbujhat-itt-az-utanpotlas-a-bacsi-ugy-razza-mint-senki-vicces-video.htmlEgy idős bácsi megmutatta, hogy nem csak a 20 éveseké a világ! Bár körülötte mindenki elég szolidan nyomja, ő kicsit jobban elengedte magát. NewsOrigoHatalmasat esett Harry herceg lovaspólózás közben - Videóhttp://www.life.hu/news/20151130-harry-herceg-lovaspolo-meccs-kozben-esett-le-lovarol-fokvarosban.htmlNem egyszer, hanem kétszer is leesett a lováról a trónörökös egy fokvárosi jótékonysági lovaspóló mérkőzés közben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.