Damu Roland nem kíméli Vajna Tímeát nyílt levelében

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
düh Damu Roland nyílt levél Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Túléltem című második könyvében minden dühét kiadta Vajna Tímeával szemben.

Miközben Damu Roland szerelme, Edina nyomorgott, a színész a rács mögött is látta a tévében, olvasta az újságokban, hogy az őt megvádoló Palácsik Tímea fényűző gazdagságban él – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Edina küldött magáról fotókat, esténként azokat nézegetve, puszilgatva aludtam el… Már fülig szerelmesek lettünk egymásba. … Másfél óra volt a beszélő, az első után napokig sírtam. …Nem volt olyan nap, amikor ne kértem volna az Istent, hogy a Palácsikot és az egész pereputtyát nyilvánosan alázza meg, derüljön ki az igazság” – olvasható Damu könyvében.

„Edina pokoli időszakot élt át, nem volt még munkahelye, pénze. Az első telet úgy csinálták végig, hogy nem volt fűtés és meleg víz a házban. Hideg vízben mosott hajat, este az anyukája mellé bújt, úgy aludtak el. … A szívem szakadt meg! A szerelmem otthon éhezik és fagyoskodik, és akik idejuttattak, dőzsölnek és vigadoznak. Ba...ák meg! … Az egyik beszélőn Edina édesanyja elmondta, hogy a penészes kenyér héját levágták, hogy meg tudják enni a belét. Forrt bennem a düh, az indulat” – írja Damu a hamarosan megjelenő könyvben, amelyben azt a levelet is közli, amit Vajna Tímeának írt a börtönből.

Damu levele Vajna Tímeához

Köszönni nem tudok neked. Tekintsünk el a jópofizástól is. Ezt a levelet akkor írtam neked a börtönből, amikor címlapon közölted, hogy megbocsátottál nekem. Ezen nagyon jót röhögtem, aztán dühös lettem. Aztán az egész börtön rajtad röhögött. Most már tudom, hogy az egész ország rajtad röhög! Nem furcsa neked, hogy ennyire utálnak téged az emberek? ...Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. ... Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell? Mindent tudok rólad már. MINDENT! De nem teszek semmit. Hagyom, hogy az igazság magától jusson napvilágra. Tudod, engem szeretnek az emberek! Tisztelnek engem, mert én nagyon sokat tanultam és dolgoztam, hogy a hivatásomat megbecsüljék! Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted.Nincsenek rémálmaid? ... És van pofád azt nyilatkozni, hogy TE bocsátottál meg nekem? Én sosem bocsátok meg neked...! Viszont, ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor sűrűn kezdj el imádkozni. Isten előtt nincs titok. Minden ki fog derülni. ...A feleségem rengeteget szenvedett miattad! Ezért Isten nagyon nem lesz kegyes hozzád! Állj meg minden utcasarkon, kezdj el hangosan kiabálni, hogy hazudtál, és ártatlanul börtönbe juttattál! A feleségem kezét pedig térden állva csókold meg! Akkor – talán – megbocsát neked Isten! .. Nem félek, mert nincs mitől, kitől. Én nem vagyok és nem is leszek bűnöző. Miattam nem kell testőrökkel tarkítanod a Hollywood-mintás életedet. Sosem ártanék neked.
Élő adásban dobta le szoknyáját a vígjátéksztár, Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20151203-anna-faris-szineszno-ellen-degeneres-musoraban-ledobta-a-szoknyajat-es-bugyiban-interjuzott.htmlA Horrorra akadva és a Csak barátok sztárja Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vetkőzte le gátlásait, és hagyta el a szoknyáját. TV + Sztárok--Gombos Edina és Várkonyi Andrea Miamiban futottak összehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-gombos-edina-es-varkonyi-andrea-talalkoztak-miamiaban.htmlGombos Edina és férje nyáron úgy döntöttek, hogy Amerikában folytatják az életüket. Szerencsére azért nem maradtak jó barátok nélkül – ezúttal Várkonyi Andrea látogatta meg őket. TV + SztárokOrigoMikulásjelmezben hódított fiatalkorában Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-devenyi-tibor-dublinban-lesz-mikulas.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Dévinyi Tibi bácsit, akit Dublinba hívtak mikulásnak. A retro dj örömmel vállalta a felkérést.TV + SztárokOrigoCsernus Imrét megkéselte a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-csernus-imre-pszichiatert-megkeselte-masodik-felesege.htmlKétszer is belevágta a kést második felesége Csernus Imrébe. A pszichiáter később kielemezte, miért történhetett ez. TV + SztárokOrigoMajka jótékonysági akcióba fogott a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20151202-majka.htmlAz énekes a saját rajongói oldalát ajánlja fel jótékony célra, mellyel a rászorulóknak szeretne segíteni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy élvezi Gombos Edina a forró telet Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20151202-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elvezi-a-forro-telet-amerikaban.htmlAz egykori műsorvezető egy nyári képpel jelezte, Amerikában decemberben sem kell télikabát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.