Mikulásjelmezben hódított fiatalkorában Dévényi Tibor

Forrás: Origo -
dj Dublin Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas megtiszteltetés érte Dévinyi Tibi bácsit, akit Dublinba hívtak mikulásnak. A retro dj örömmel vállalta a felkérést.

Már húszéves korában is vállalt ilyen felkéréseket Tibi bácsi, aki akkoriban nagy nőcsábász volt. „Egy KISZ-es Télapó-rendezvényen melegedtem össze a csinos lánnyal. Amikor hazaértünk, azt mondta, tudta, hogy ez a nap más, mint a többi, de azt reggel még nem gondolta volna, hogy este a télapóval fog ágyba bújni”– mondta a Blikknek nevetve Tibi bácsi, aki írországi magyaroknak rendez egy hatalmas retró bulit.

Forrás: Origo

„De a tréfát félretéve, tényleg nagyon büszke vagyok, hogy külföldre mehetek. Itthon évtizedek óta öltözök be télapókor, de otthon sem úszom meg. Mivel jártam szíművészetire, nem esik nehezemre a jelmez, vagy a színjátszás sem. Erre bizonyíték, a nagyfiam, Dani nemrég mutatott egy fotót, amin én voltam a Mikulás, és azt mondta, már nem is volt olyan kicsi, mégsem volt sejtelme sem, hogy az én vagyok” – mesélte Tibi bácsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.