Így köszöntötték kollégái a 43 éves Kamarás Ivánt: Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kamarás Iván szülinap Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Glutén-, cukor-, és laktózmentes sütit kapott, valamint jókívánságokat és üdvözleteket. A kollégák és barátok pedig még dalra is fakadtak a Life.hu kamerája előtt. Isten éltesse Kamarás Ivánt!
Teljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151203-iszak-eszti-arca-teljesen-eltorzult-egy-furcsa-grimasznak-koszonhetoen.htmlA műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel? TV + Sztárok--Így ünnepelt Britney Spears - Megmutatta születésnapi tortájáthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-britney-spears-vilaghiru-enekesno-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.htmlA világhírű énekesnő nem öltözött túl az ünnepléshez, ugyanis egy szál köntösben ült le az ünnepi asztalhoz tortája mellé. TV + Sztárok--Így jótékonykodnak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-igy-jotekonykodnak-celebjeink-fluor-tomi-enekes-istenes-bence-musorvezeto-csonka-andras-szinesz.htmlFluor Tomi, Istenes Bence és Csonka András is csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéséhez. Az eseményen ott járt a Life.hu riportere, Németh Máté is. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott A Kocka stúdiójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-ordog-nora-az-rtl-klub-a-kocka-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-egyik-jatekos-nyeremenyetol.htmlA műsorvezető egy hatalmas öleléssel és könnyes szemmel nyugtázta az egyik játékos döntését. TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Nicole Scherzinger bikiniben szexiskedett a tengerparton - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151203-nicole-scherzinger-hawaiion-pihen-furdoruhaban-pozol-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő hazament a szüleihez Hawaiira, hogy velük töltse a hálaadást. Persze nem hagyhatta ki, hogy csobbanjon egyet az óceánban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.