Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!

Forrás: Instagram/Kendall Jenner -
fotó Kendall Jenner Taylor Swift lájk Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén.

A fényképmegosztó portál legnépszerűbb 2015-ös fotója a 20 éves Kendall Jennerhez fűződik: a divatmodell és valóságshow-sztár a földön fekve látható, szívecskékbe rendezett fekete hajával. A júliusban feltett képet eddig több mint 3,2 millióan kedvelték.

Mellbimbót villantott Kendall Jenner

Nagyon szexi képet posztolt Instagram-oldalára a fiatal modell - még mellbimbóját is kivillantotta rajta. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Forrás: Instagram/Kendall Jenner

Második helyen a 25 esztendős Taylor Swift áll egy hatalmas csokor fehér rózsával, amelyet a rapper Kanye West küldött a country-pop énekesnőnek, kibékülésüket ünnepelve. Swift öt képpel szerepel a legjobb tízes mezőnyben: a fotók többségén Meredith nevű fehér macskájával, az egyiken pedig párjával, Calvin Harris skót lemezlovassal pózol.

Gondoltad volna? Így szólítja szerelmét Taylor Swift!

Az ifjú sztárpárról újabb különös hír látott napvilágot: amikor kettesben vannak, Taylor Swift egészen másképp szólítja a dj-t, mint nagy társaságban. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: Instagram/Taylor Swift

A Shake It Off című sláger előadója büszkélkedhet a legtöbb - több mint 49 millió - követővel az Instagramon. A portál szerdán közzétett listájának élbolyában szerepel még Kendall Jenner húga, Kylie, aki középiskolai bizonyítványával pózol, a kislányát tartó Beyoncé és a szelfiző Selena Gomez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.