A nők okozták a viszkis rabló vesztét

Forrás: TV2 -
nők bankrablás viszkis rabló pénz Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori fenegyerek állítja, a nők miatt kezdett rabolni, hogy pénzzel varázsolja el aktuális barátnőjét.

Ambrus Attila tejben-vajban fürösztötte a csajokat, azok pedig tapadtak rá. A viszkis élvezte, hogy bárkit megkaphat, ha megvillantja, mennyi pénze van – írja a Story.

Forrás: TV2

„Nem voltak megélhetési problémáim, és akkoriban tényleg szinte minden nőt megkaphattam, akit csak akartam. Látták, hogy gazdag vagyok, és ez legtöbbször elégnek bizonyult. Mint utóbb kiderült, olyan hölgyek is kedveltek, akik azokban a bankokban, postákon dolgoztak, amelyeket kiraboltam" – mesélte Attila.

Gyermekotthonba látogatott Józan László és Börcsök Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20151204-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-es-borcsok-eniko-szineszno-gyermekotthonba-latogatott.htmlKülönleges délutáni programban volt részük a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak. A Vígszínház népszerű színészei, Börcsök Enikő és Józan László közös palacsintasütéssel lepték meg a gyerekeket. TV + Sztárok--5 év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151204-ambrus-zoltan-ot-ev-utan-visszater-az-irigy-honaljmirigybe.htmlÖt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel. TV + Sztárok--Így ünnepelt Britney Spears - Megmutatta születésnapi tortájáthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-britney-spears-vilaghiru-enekesno-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.htmlA világhírű énekesnő nem öltözött túl az ünnepléshez, ugyanis egy szál köntösben ült le az ünnepi asztalhoz tortája mellé. TV + Sztárok--Hoppá! Görög Zita visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-gorog-zita-visszater-a-kepernyore-trendmania-cimu-musoraval.htmlDecembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia műsorvezetője lesz. TV + Sztárok--Sipos Péter halálközeli élményéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-sipos-peter-az-irigy-honaljmirigy-enekese-halalkozeli-elmenyero-vallott-amit-amerikaban-elt-at.htmlAz Irigy Hónajlmirigy énekese Amerikában megtapasztalta, milyen amikor halálfélelem gyötri az embert. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉlő adásban dobta le szoknyáját a vígjátéksztár, Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20151203-anna-faris-szineszno-ellen-degeneres-musoraban-ledobta-a-szoknyajat-es-bugyiban-interjuzott.htmlA Horrorra akadva és a Csak barátok sztárja Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vetkőzte le gátlásait, és hagyta el a szoknyáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.