Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán jubileum koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel.

Zoli láthatóan nagyon jól érezte magát, azonnal felvette a ritmust, sőt még azt sem zárta ki teljesen, hogy ez nem egy egyszeri alkalom lesz – írja a Blikk.

Forrás: rtl.hu

„Nagyon örültem, amikor felhívtak a fiúk, de bevallom, én is gondoltam már arra, hogy szívesen részt vennék ezen a bulin. Ez mégis a 25. jubileumról szól, és én a negyed évszázadból az első húsz évben része voltam a zenekarnak”– árulta el Ambrus Zoli, akinek szinte azonnal be is ugrottak a régi ritmusok.

„Zoli jó néhány dalban ott lesz velünk a színpadon, de ki tudja, ez lehet, hogy valaminek a kezdete lesz…” – mondta a lapnak Sipos Peti. Ehhez Ambrus is rögtön csatlakozott: „Ha jövőben lesz olyan tévéshow, amelyben éppen egy olyan idiótára lenne szükség, mint amilyen én vagyok, akkor garantálom, hogy újra láthat majd a közönség” – viccelődött a gitáros.

Ambrus Zoltán: "Folyamatosan lefelé csúszik az életem"

Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja évekkel ezelőtt szenvedett súlyos baleset. A tragédia óta egyre több problémával küszködik. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.