Gyermekotthonba látogatott Józan László és Börcsök Enikő

Forrás: redlemon -
palacsinta laktóz Józan László gyermekotthon jótékonykodás Börcsök Enikő glutén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges délutáni programban volt részük a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak. A Vígszínház népszerű színészei, Börcsök Enikő és Józan László közös palacsintasütéssel lepték meg a gyerekeket.

A rendhagyó uzsonnán mindenki kedvére válogathatott a finomságokból, és a látogatás olyannyira jól sikerült, hogy Enikőék elhatározták, amint újra alkalmuk adódik, visszatérnek a gyerekekhez.

Börcsök Enikő Józan László és a gyeremekek Forrás: redlemon

„Mindig nagyon megérintenek az ilyen találkozások, többször előfordult már, hogy a kollégákkal gyermekotthonba látogattuk. Legutóbb például éppen Józan Lászlóval közösen egy javító-nevelő intézet lányaival dolgoztunk 2 hónapig, ahol végül egy közös színdarabot mutattunk be. Az itteni gyerekek is nagyon aranyosak, és segítőkészek voltak, akikkel a palacsintákon kívül finom tejes gyümölcsturmixot is készítettük, úgyhogy úgy láttam, mindenkinek teljesül a vágya" – mesélte Börcsök Enikő, aki a Vígszínház, Óz, a csodák csodája című előadására is meghívta a lelkes kis kuktákat.

A csoport vezetője, Buda Éva elmondta, minden ilyen látogatás hatalmas dolog az otthon életében, az pedig, hogy még közös palacsintasütésre is sor került, igazán feldobta a gyerekeket. Mindig igyekszünk a kedvükben járni valami finomsággal, de például amikor glutén- vagy laktózérzékeny gyerekek kerülnek hozzánk, akkor fokozottabban oda kell figyelni az étkezésre.

A Barátok közt című sorozat Tóbiása, Józan László is az első pillanatban megtalálta a hangot a gyerekekkel, és nemcsak a „közös szenvedély", a palacsinta miatt.

Forrás: radlemon

„Én is nagyon édesszájú vagyok, ezért át tudom érezni, milyen lehet, amikor valaki nem eheti meg a kedvencét. Nálunk a családban az egyik unokatestvéremnek is voltak problémái a tejjel" – kezdte a színész. „Nagyon szimpatikus, hogy ennyire családias itt a légkör, és ugyan akadt olyan, aki először kicsit félénkebb volt, de a végére szerintem mindenki maximálisan felszabadult. Nagy sláger volt a túrós és mogyorókrémes palacsinta, amit Enikővel mi is leteszteltünk" – mondta el Józan László, aki reméli, hogy találkozhat még a gyerekekkel.

5 év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151204-ambrus-zoltan-ot-ev-utan-visszater-az-irigy-honaljmirigybe.htmlÖt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel. TV + Sztárok--Sipos Péter halálközeli élményéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-sipos-peter-az-irigy-honaljmirigy-enekese-halalkozeli-elmenyero-vallott-amit-amerikaban-elt-at.htmlAz Irigy Hónajlmirigy énekese Amerikában megtapasztalta, milyen amikor halálfélelem gyötri az embert. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Görög Zita visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-gorog-zita-visszater-a-kepernyore-trendmania-cimu-musoraval.htmlDecembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia műsorvezetője lesz. TV + Sztárok--Teljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151203-iszak-eszti-arca-teljesen-eltorzult-egy-furcsa-grimasznak-koszonhetoen.htmlA műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel? TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Csernus Imrét megkéselte a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-csernus-imre-pszichiatert-megkeselte-masodik-felesege.htmlKétszer is belevágta a kést második felesége Csernus Imrébe. A pszichiáter később kielemezte, miért történhetett ez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.