Mérai Kati nagyon mókás kedvében volt - Dalra fakadt a Barátok közt sztárja

Mérai Katalin jótékony cél dal gyűjtés kupak Barátok közt éneklés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az tuti, hogy a Barátok közt Illés Juliját így még nem láttuk és hallottuk.

A színésznő fogta magát és két kupakkal a szemén elénekelte a „Hull a pelyhes fehér hó" című dalt. „Kupakokat gyűjtök, mert a gyermekem iskolájában a kupakok árából könyveket vásárolnak nekik, emellett hátrányos helyzetű gyermekeket is támogatnak a befolyt összegből" – mondta Kati.

Mérai Katánál is közeleg a Mikulás....és az is kiderül, hogy miért gyűjti a kupakokat.

Szerző: Barátok közt, 2015. december 3.

Teljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151203-iszak-eszti-arca-teljesen-eltorzult-egy-furcsa-grimasznak-koszonhetoen.htmlA műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel? TV + Sztárok--Így ünnepelt Britney Spears - Megmutatta születésnapi tortájáthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-britney-spears-vilaghiru-enekesno-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.htmlA világhírű énekesnő nem öltözött túl az ünnepléshez, ugyanis egy szál köntösben ült le az ünnepi asztalhoz tortája mellé. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott A Kocka stúdiójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-ordog-nora-az-rtl-klub-a-kocka-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-egyik-jatekos-nyeremenyetol.htmlA műsorvezető egy hatalmas öleléssel és könnyes szemmel nyugtázta az egyik játékos döntését. TV + Sztárok--5 év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151204-ambrus-zoltan-ot-ev-utan-visszater-az-irigy-honaljmirigybe.htmlÖt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel. TV + Sztárok--Hoppá! Görög Zita visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-gorog-zita-visszater-a-kepernyore-trendmania-cimu-musoraval.htmlDecembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia műsorvezetője lesz. TV + Sztárok--Így köszöntötték kollégái a 43 éves Kamarás Ivánt: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kamaras-ivan-szinesz-43-eves-lett-es-igy-koszontottek-fel-a-kollegai-baratai.htmlGlutén-, cukor-, és laktózmentes sütit kapott, valamint jókívánságokat és üdvözleteket. A kollégák és barátok pedig még dalra is fakadtak a Life.hu kamerája előtt. Isten éltesse Kamarás Ivánt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.