Rékasi Károly: "Gerdával kezdjük visszakapni a régi életünket"

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat színész baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész most kezd visszatérni a normális kerékvágásba a hónapokkal ezelőtti motorbalesete óta. Szerelmével úgy érzik, végre minden olyan, mint régen volt. 

Rékasi Károly - aki pár hete újra a kórházban kötött ki egy rosszul sikerült esés után - öt hónapja nem lépett színpadra. A Barátok közt sztárja sokat köszönhet párjának, Pikali Gerdának, aki végig mellette állt a nehéz hónapokban. A pár úgy érzi, végre minden visszatért a régi kerékvágásba - írja a Best.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon sokat változtam ez alatt az öt hónap alatt. Az embernek ilyenkor bőven jut ideje arra, hogy átgondolja az életét. Nekem is el kellett merengenem azon, hogy véletlen volt-e, ami velem történt, vagy valamilyen figyelmeztető szándék állt mögötte. Ezek tudatában kezdtem változtatni az életemen. Szeretnék még sokáig itt lenni, de a születésnapjaimat már nem nagyon fogom ünnepelni. Most már csak az érdekel, ami még előttem áll. Azt szeretném a lehető legjobban megélni" - mesélte Rékasi.

Gyermekotthonba látogatott Józan László és Börcsök Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20151204-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-es-borcsok-eniko-szineszno-gyermekotthonba-latogatott.htmlKülönleges délutáni programban volt részük a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak. A Vígszínház népszerű színészei, Börcsök Enikő és Józan László közös palacsintasütéssel lepték meg a gyerekeket. TV + Sztárok--Így jótékonykodnak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-igy-jotekonykodnak-celebjeink-fluor-tomi-enekes-istenes-bence-musorvezeto-csonka-andras-szinesz.htmlFluor Tomi, Istenes Bence és Csonka András is csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéséhez. Az eseményen ott járt a Life.hu riportere, Németh Máté is. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott A Kocka stúdiójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-ordog-nora-az-rtl-klub-a-kocka-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-egyik-jatekos-nyeremenyetol.htmlA műsorvezető egy hatalmas öleléssel és könnyes szemmel nyugtázta az egyik játékos döntését. TV + Sztárok--"Súgógépről olvas" - Berki Krisztián visszavágott Fridinekhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-csodalkozott-hogy-friderikusz-sandor-sugogeprol-olvasta-a.htmlAz Édes Élet sztárja nem érti, hogy Friderikusz Sándornak miért kellett súgógépről olvasnia a szöveget. TV + Sztárok--Tündéri kisfiú volt a 12 éves Éder Krisztián - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20151203-eder-krisztian-nagy-hajjal-nyomult-gyerekkent-gyermekkori-foto-az-egykori-tinisztarrol.htmlAz énekesből lett fotós úgy gondolta, megmutatja magát tiniként a rajongóknak. Kiderült: Krisztián egykor hosszú hajjal nyomult! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDamu Roland nem kíméli Vajna Tímeát nyílt levelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-damu-roland-nyilt-levelet-irt-vajna-timeanak.htmlA színész Túléltem című második könyvében minden dühét kiadta Vajna Tímeával szemben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.