Visszatért Párizs színpadára az Eagles Of Death Metal

Forrás: AFP/Danny North -
színpad meglepetés Párizs koncert Eagles Of Death Metal együttes vendég U2 (zenekar)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai rockbanda a U2 párizsi koncertjének meglepetésvendégeként lépett a közönség elé.

Mint a Life.hu is megírta, az Eagles Of Death Metal nem sokkal a U2 párizsi koncertje előtt érkezett meg a francia fővárosba. Bár a kaliforniai rockbanda cáfolta, hogy fellépne az ír együttes előtt, a rajongók legnagyobb meglepetésére végül mégis megjelentek az AccorHotel Arenában tartott koncerten.

A U2 gitárosa, The Edge (balra) és Matt McJunkins, az Eagles of Death Metal basszusgitárosa Forrás: AFP/Danny North
Forrás: AFP/Danny North
Meghalt Tirolban egy magyar fiatal: Autójával együtt egy folyóba zuhanthttp://www.life.hu/news/20151206-meghalt-tirolban-egy-magyar-fiatal-autojaval-egyutt-egy-folyoba-esett-zuhant.htmlMeghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra: autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.NewsThinkstockElhunyt Holly Woodlawn, Andy Warhol múzsájahttp://www.life.hu/news/20151208-elhunyt-a-transznemu-holly-woodlawn-andy-warhol-muzsaja.htmlElhunyt Holly Woodlawn transznemű színésznő, aki Andy Warhol Trash és Women in Revolt című filmjeinek múzsája volt a hetvenes években. News--Meghalt Keith Urban édesapjahttp://www.life.hu/news/20151207-nicole-kidman-ferjenek-keith-urban-enekes-edesapja-meghalt-rakban.htmlHosszas küzdelem után elhunyt Nicole Kidman apósa, Robert Urban. News--Nem találtak bombát a Ferihegyen átvizsgált utasszállító repülőnhttp://www.life.hu/news/20151207-nem-talaltak-bombat-a-ferihegyen-atvizsgalt-utasszallito-repulon.htmlNem találtak bombát a rendőrség szakemberei azon az Egyiptomba tartó gépen, amely hétfő délelőtt bombafenyegetés miatt a menetrendtől eltérően leszállt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. News--Olajtartályra bukkantak Lagzi Lajcsi birtokánhttp://www.life.hu/news/20151207-galambos-lajos-birtokan-olajtartalyra-bukkantak.htmlA mulatós korábban áramlopás gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba, később azonban lopott autókat és műkincseket is kerestek rajta. News--Meghalt két tigriskölyök a jaltai állatkertben http://www.life.hu/news/20151207-elpusztult-ket-bengali-tigriskolyok-a-jaltai-allatkertben-vizsgalat-indult-az-ugyben.htmlA hathetes állatok még a hétvégén pusztultak el. Az állatkert igazgatója, Oleg Zubkov elmondta, hogy mindkét esetben vizsgálatot rendelt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.