Gázolás miatt nem közlekedik Budapesten a 3-as metró

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
Budapest metró 3-as metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jár a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. Az egyik szerelvény a Népligetnél elgázolt egy embert.

Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, a kieső szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

Tájékoztatásuk szerint a szerelvények baleset miatt nem közlekednek. Az Origo úgy tudja, hogy az egyik szerelvény a Népligetnél halálra gázolt egy embert.

Íme a felvétel, amit Prince évek óta rejtegetetthttp://www.life.hu/news/20151208-prince-meghallgathatova-tett-egy-radiohead-szamot-het-eve-huzodo-vita-ert-vege.htmlHét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét. NewsOrigo"Gondolom a rajongók szeretni fogják" - George Lucas nem dicsérte túl az új Star Wars-filmethttp://www.life.hu/news/20151208-george-lucas-nem-dicserte-halalra-az-uj-star-wars-filmet.htmlAhogy arról korábban az Origo beszámolt, George Lucas végre megnézte a Star Wars: Az ébredő Erő-t, és a Lucasfilm elnöke szerint "tökre tetszett neki". A sorozat atyja vasárnap este konkrétan meg is szólalt az új filmmel kapcsolatban, és ennél diplomatikusabb véleményt nehezen fogalmazhatott meg volna. News--Így néz ki belülről, amikor lezuhan egy repülőgép: Videó!http://www.life.hu/news/20151208-igy-nez-ki-belulrol-amikor-lezuhan-egy-cessna-210-es-repulogep.htmlKurt Steinbruch öt társával az amerikai New Yersey államban lévő Sussexből szállt fel egy Cessna 210-es gépen. Mindannyian tapasztalt ejtőernyősök voltak, és újabb ugrásra készültek. Gépük azonban nem sokkal a felszállás után elromlott.NewsOrigoJövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Elhunyt Nádor Ilona fotóművészhttp://www.life.hu/news/20151208-nador-ilona-ismert-fotomuvesz-eletenek-92-eveben-hosszan-tarto-betegseg-utan-elhunyt.htmlÉletének 92. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt az ismert fotóművész - tudatta a család az MTI-vel kedden. NewsOrigoFellebbezett Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151208-oscar-pistorius-paralimpikon-fellebbezett.htmlA BBC hírei szerint a paralimpikon ügyvédje fellebbezést nyújtott be annak reményében, hogy büntetését házi őrizetben töltheti a barátnője megölése miatt elítélt Pistorius. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.