Így néz ki belülről, amikor lezuhan egy repülőgép: Videó!

zuhanás repülőgép repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kurt Steinbruch öt társával az amerikai New Yersey államban lévő Sussexből szállt fel egy Cessna 210-es gépen. Mindannyian tapasztalt ejtőernyősök voltak, és újabb ugrásra készültek. Gépük azonban nem sokkal a felszállás után elromlott.

A repülőgép azonban nem sokkal a felszállás után meghibásodott, ezért a pilóta egy közeli szántóföldön próbált meg leszállni. A kényszerleszállás során a gép futóműve leszakadt,

a repülő pedig megpördült, és a tetején állt meg.

Szerencsére a Cessna nem gyulladt ki, így mindannyian megúszták a balesetet. Egyedül a GoPro kamerájával felvételt készítő Steinbruch-nak ficamodott ki a bokája.

A baleset egy éve történt, a felvételt most tette fel az internetre Steinbruch. A vizsgálat megállapította, hogy a meghibásodás a motor egyik hengerében történt, amit nem vettek észre az éves átvizsgálása során - írja a Daily Mail.

Jövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Megérkezett a francia rendőrséghez az oroszoktól kapott kölyökkutyahttp://www.life.hu/news/20151208-megerkezett-francia-rendorseghez-az-oroszorszagbol-kuldott-kutya.htmlA terroristák és a rendőrök közötti tűzharcban lelőtt Diesel helyett küldte Oroszország a német juhászkutyát, aki hamarosan a francia rendőrség munkáját fogja erősíteni. News--Elhunyt Nádor Ilona fotóművészhttp://www.life.hu/news/20151208-nador-ilona-ismert-fotomuvesz-eletenek-92-eveben-hosszan-tarto-betegseg-utan-elhunyt.htmlÉletének 92. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt az ismert fotóművész - tudatta a család az MTI-vel kedden. NewsOrigoMeghalt A hatmillió dolláros férfi sztárja, Martin E. Brookshttp://www.life.hu/news/20151208-meghalt-martin-e-brooks-a-hatmillio-dollaros-ferfi-sztarja.htmlMartin E. Brooks, aki a The Six Million Dollar Man című sorozatban lett világhírű, 90 éves korában halt meg kaliforniai otthonában. News--Fellebbezett Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151208-oscar-pistorius-paralimpikon-fellebbezett.htmlA BBC hírei szerint a paralimpikon ügyvédje fellebbezést nyújtott be annak reményében, hogy büntetését házi őrizetben töltheti a barátnője megölése miatt elítélt Pistorius. NewsAFPZidane védelmébe vette a szexbotrányba keveredett Benzemát http://www.life.hu/news/20151208-zidane-megvedte-szexbotranyba-kerult-benzemat-ne-zarjak-ki-a-valogatottbol.htmlA világ-és Európa-bajnok focista szerint nem lenne bölcs döntés örökre eltiltani csapattársát a francia válogatottól, sőt, ha kell, ki is áll barátjáért a nyilvánosság előtt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.