Kétéves gyereket raboltak el Szombathelyen

Forrás: Police.hu -
kisfiú Szombathely rendőrség bölcsőde rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia férfi kedd délután vittel a kisfiút. A rendőrség körözést adott ki a 46 éves Patrick Royer ellen, aki valószínűleg a gyerek édesapja. 

A jelenlegi adatok szerint a férfi a gyermekkel együtt kedden 17 óra körüli Szombathelyről ismeretlen helyre távozott - írja az Origo.

Varró Leon Bálintot kedd délután rabolták el Szombathelyen Forrás: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kétéves Varró Leon Bálint, illetve Patrick Royer tartózkodási helyéről, az hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Elfogták a férfit, aki korábban bántalmazott egy futó nőt a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20151209-elfogtak-a-ferfit-aki-korabban-megtamadott-egy-not-a-margitszigeten.htmlSzerda hajnalban elfogták azt a férfit, aki még november végén támadott meg egy nőt a margitszigeti futókörön.News--Íme a felvétel, amit Prince évek óta rejtegetetthttp://www.life.hu/news/20151208-prince-meghallgathatova-tett-egy-radiohead-szamot-het-eve-huzodo-vita-ert-vege.htmlHét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét. NewsOrigoKiderült, mi miatt érzi magát megkülönböztetve Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151208-vilmos-herceg-ezert-erzi-magat-megkulonboztetve.htmlA trónörököst egy erőszak- és zaklatásellenes workshopon kérdezték meg arról, mi az, amiben különbözik a többiektől, és ezért rosszul érzi magát. Meglepő választ adott. News--Elhunyt Holly Woodlawn, Andy Warhol múzsájahttp://www.life.hu/news/20151208-elhunyt-a-transznemu-holly-woodlawn-andy-warhol-muzsaja.htmlElhunyt Holly Woodlawn transznemű színésznő, aki Andy Warhol Trash és Women in Revolt című filmjeinek múzsája volt a hetvenes években. News--Meghalt két tigriskölyök a jaltai állatkertben http://www.life.hu/news/20151207-elpusztult-ket-bengali-tigriskolyok-a-jaltai-allatkertben-vizsgalat-indult-az-ugyben.htmlA hathetes állatok még a hétvégén pusztultak el. Az állatkert igazgatója, Oleg Zubkov elmondta, hogy mindkét esetben vizsgálatot rendelt el. News--Akár 10 év börtönre ítélheti Johnny Depp feleségét, Amber Heardöt az ausztrál bírósághttp://www.life.hu/news/20151207-amber-heard-johnny-depp-felesege-szemelyesen-akar-birosag-ele-allni-ausztraliaban.htmlJohnny Depp felesége, Amber Heard személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével kapcsolatos ügyet tárgyalják. A színésznőt akár 10 év börtönre is ítélhetik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.