A Bataclannál járt az Eagles Of Death Metal

Forrás: AFP/Miguel Medina -
terrortámadás Bataclan Párizs gyász klub Franciaország koncert Eagles Of Death Metal merénylet zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra felkereste a kaliforniai rockbanda a klubbot, ahol november 13-i párizsi koncertjükön több mint 80 embert öltek meg a terroristák.

Könnyeikkel küszködve emlékeztek meg az áldozatokról az Eagles Of Death Metal zenekar tagjai, akik kedden újra ellátogattak a párizsi terrotámadás egyik helyszínére, a Bataclanhoz.

Jesse Hughes (balra) és Dave Catching gitáros a Bataclan előtt Forrás: AFP/Miguel Medina

A kaliforniai rockbanda november 13-án lépett fel a színházból lett bulihelyen, amikor két terrorista tüzet nyitott a közönségre. Közel 90 ember veszítette életét. Az Eagles Of Death Metal a U2 hétfő esti párizsi koncertje miatt tért vissza a francia fővárosba - ennek részleteiről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Életben van a párizsi terrortámadás során az ablakban lógó terhes nőhttp://www.life.hu/news/20151117-el-es-jol-van-a-bataclan-ablakabol-kilogo-terhes-no-egy-ferfi-mentette-meg-az-eletet.htmlA fiatal nő a Bataclan egyik ablakpárkányába kapaszkodva próbált menekülni, de nem járt sikerrel. Egy, a klubban szórakozó férfi sietett a segítségére, aki a saját életét is kockáztatta a mentés alatt. NewsThinkstockA párizsi áldozatoknak üzentek 9/11 árvái: Megható videó!http://www.life.hu/news/20151130-meghato-uzenetet-kuldtek-a-9-11-arvai-a-parizsban-meghalt-fiatalok-szuleinek.html14 év telt el azóta, hogy a New York-i terrortámadásban közel háromezer gyermek elveszítette a szüleit. Az árván maradt gyerekek ma már felnőttek, és úgy gondolták, üzenni szeretnének a francia fővárosban elhunytak emlékére. News--Terrorfenyegetés miatt szállt le a Tankcsapda gépehttp://www.life.hu/sztarok/20151118-a-tankcsapda-egyuttes-repulogepe-terrorfenyegetes-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre.htmlBombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az AirFrance légitársaság két járata, amelyek egyikén a magyar zenekar is utazott. Az együttes sajtósa, Bakó Csaba a Mokkának számolt be a részletekről. TV + Sztárok--Néhány hónapja volt a leszerelésig a Párizsban lelőtt rendőrkutyánakhttp://www.life.hu/news/20151123-diesel-a-parizsi-tuzharcban-lelott-rendorkutyanak-nehany-honapja-volt-hatra-a-leszerelesig.htmlElőször szólalt meg Diesel, a párizsi tűzharcban elpusztult eb gazdája. NewsOrigoEgy túlélő vallomása: „Túléltem a szeptember 11-i és a Bataclanban történt terrortámadást"http://www.life.hu/news/20151124-matthew-tulelte-a-szeptember-11-i-terrortamadast-es-a-parizsi-bataclanban-tortent-meszarlast.htmlA 36 éves Matthew New Yorkból költözött át Párizsba. Mindkét merényletnek tanúja volt, és mindkettőt túlélte. News--Celine Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.