Gyászol a művészvilág! Elhunyt Vidákovics Antal

halál gyász táncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harangozó Gyula-díjas táncművész-koreográfust, a Pécsi Horvát Színház alapítóját, súlyos betegség után 68 éves korában, szerdán érte a halál.

Vidákovics Antal színházi munkásságára az úgynevezett komplex színház jellemző. Koreográfusként több mint 20 rendezővel 40 színházi produkciót jegyez Budapesten és számos nagyvárosban, valamint dolgozott Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Olaszország, Hollandia, Németország színházaiban – írja az Origo.hu.

Forrás: MTI/Kovács Attilamiddleon25323651

Kivonultak a TEK-esek egy óbudai iskolához - Bombariadó volthttp://www.life.hu/news/20151209-bombariado-miatt-a-terrorelharitas-kivonult-egy-obudai-nemzetkozi-iskolahoz.htmlA Terrorelhárítási Központ emberei és a rendőrség is kivunolt az óbudai brit nemzetközi iskolához. A tanulókat biztonságos helyre, a szemközti Kiscelli Múzeumba menekítették. News--Jövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Akár 10 év börtönre ítélheti Johnny Depp feleségét, Amber Heardöt az ausztrál bírósághttp://www.life.hu/news/20151207-amber-heard-johnny-depp-felesege-szemelyesen-akar-birosag-ele-allni-ausztraliaban.htmlJohnny Depp felesége, Amber Heard személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével kapcsolatos ügyet tárgyalják. A színésznőt akár 10 év börtönre is ítélhetik. News--Sokkoló! Hathetes csecsemőjével a karjában verték meg a modellthttp://www.life.hu/news/20151201-ava-van-rose-modellt-hathetes-csecsemojevel-a-karjaban-vertek-meg.htmlMeghökkentő eset rázta meg a minap az ír közvéleményt: Ava Van Rose modellt hathetes csecsemőjével a karjában bántalmazta egy férfi Dublin északi részén. NewsOrigoKiderült: 3500 éves az Adriai-tenger mélyén feltárt titokzatos városhttp://www.life.hu/news/20151124-3500-eves-az-adriai-tenger-melyen-feltart-titokzatos-varos.htmlAz Adriai-tenger mélyén feltárt titokzatos város, amelyre még tavaly bukkantak horvát búvárok, a szénizotópos kormeghatározás szerint 3500 éves - tudósított a Slobodna Dalmacija című horvát regionális napilap. NewsKiderült! Gyilkosság történt Jennifer Anistonék nászútjánhttp://www.life.hu/news/20151123-gyilkossag-tortent-jennifer-aniston-es-justin-theroux-naszutjan.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: tragédiába torkollt Jennifer Aniston és Justin Theroux nászútja. Eddig mindenki úgy tudta, baleset történt Bora Borán, most azonban kiderült: a színésznő egyik barátnője gyilkosság áldozata lett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.