Friss! Mégsem a bölcsődéből rabolták el a szombathelyi kisfiút

Forrás: Police.hu -
kisfiú Szombathely rendőrség rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a bölcsődei csoportból és nem is az intézmény területéről vitte el francia édesapja a rendőrség által is keresett kétéves magyar kisfiút - mondta Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője szerdán az MTI­-nek.

Az intézményvezető hangsúlyozta: ennek tisztázása a szülők megnyugtatása miatt fontos, mert sokan megijedtek a hír hallatán és aggódnak a gyermekek biztonságáért. Hozzáfűzte: a kisfiú valóban az egyik szombathelyi tagintézményükben bölcsődés.

Varró Leon Bálintot kedd délután rabolták el Szombathelyen Forrás: Police.hu

Ahogyan korábban a Life.hu is megírta, a gyermeket édesapja, Patrick Royer vitte magával, miután szóváltásba keveredett a pici édesanyjával és bántalmazta is őt. A híradásokban szereplő támadás azonban a bölcsődétől távolabb történhetett. A 46 éves férfi kedden 17 óra körül ismeretlen helyre távozott kisfiával, a kétéves Varró Leon Bálinttal, megtalálásukhoz a lakosság segítségét kéri a rendőrség. Az apa 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú.

Kivonultak a TEK-esek egy óbudai iskolához - Bombariadó volthttp://www.life.hu/news/20151209-bombariado-miatt-a-terrorelharitas-kivonult-egy-obudai-nemzetkozi-iskolahoz.htmlA Terrorelhárítási Központ emberei és a rendőrség is kivunolt az óbudai brit nemzetközi iskolához. A tanulókat biztonságos helyre, a szemközti Kiscelli Múzeumba menekítették. News--A Bataclannál járt az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151209-eagles-of-death-metal-zenekar-a-parizsi-bataclan-klubnal-jart.htmlÚjra felkereste a kaliforniai rockbanda a klubbot, ahol november 13-i párizsi koncertjükön több mint 80 embert öltek meg a terroristák. News--A csodálatos Miranda Kerr nem sokat hagy a képzeletrehttp://www.life.hu/news/20151209-miranda-kerr-modell-a-love-magazin-adventi-naptarjaban-meztelenkedik.htmlOrlando Bloom szépséges exfelesége a Love magazin rendhagyó adventi naptárja kedvéért vonaglik és úszkál nagyon hiányos öltözékben. NewsOrigoElfogták a férfit, aki korábban bántalmazott egy futó nőt a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20151209-elfogtak-a-ferfit-aki-korabban-megtamadott-egy-not-a-margitszigeten.htmlSzerda hajnalban elfogták azt a férfit, aki még november végén támadott meg egy nőt a margitszigeti futókörön.News--Kiderült, mi miatt érzi magát megkülönböztetve Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151208-vilmos-herceg-ezert-erzi-magat-megkulonboztetve.htmlA trónörököst egy erőszak- és zaklatásellenes workshopon kérdezték meg arról, mi az, amiben különbözik a többiektől, és ezért rosszul érzi magát. Meglepő választ adott. News--Durva! Stroke-ot kapott és még ki is rabolták a férfit a Lehel piaconhttp://www.life.hu/news/20151207-kifosztottak-a-stroke-ot-kapott-ferfit-a-lehel-piacon.htmlMásfél óráig ült magatehetlenül a Lehel piacon egy férfi, akinek senki nem segített, mert azt hitték, részeg. Istvánnak viszont stroke-ja volt, sőt még ki is rabolták. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.