Hoppá! Megfejtették Steve Jobs sikerének titkát

Forrás: AFP/Getty Images/Justin Sullivan -
siker titok Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő  kijelentést közölt egy új tanulmány arról, hogy miben rejlik a siker titka.

Steve Jobs a világ egyik legsikeresebb vállalatát hozta létre, pedig az alkalmazottai elég sokat átkozták a nevét, ugyanis nem volt valami jófej főnök. De a legújabb tanulmányból kiderül, hogy nem is a jófejség számít.

Forrás: AFP/Getty Images/Justin Sullivan

Sam Hunter és Lily Cushebberry pszichológusok arról készítettek értekezést, hogy a makacs, tolakodó és arrogáns emberek sokkal sikeresebbek, mivel tűzön és vízen át is keresztülviszik az ötleteiket. A diákokat tesztelő tudósok szerint egyértelműen kijelenthető, hogy nem a legkreatívabb emberek lesznek a csapatvezetők így az érdekérvényesítők, hanem a tolakodó karakterek.

Steve Jobs életre kel

Megjelent a Steve Jobs-film első trailere, amelyben Michael Fassbender kelti életre az Apple céget megalapító géniuszt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Meghalt A hatmillió dolláros férfi sztárja, Martin E. Brookshttp://www.life.hu/news/20151208-meghalt-martin-e-brooks-a-hatmillio-dollaros-ferfi-sztarja.htmlMartin E. Brooks, aki a The Six Million Dollar Man című sorozatban lett világhírű, 90 éves korában halt meg kaliforniai otthonában. News--Mi történhetett? Alig lehet ráismerni Pamela Andersonrahttp://www.life.hu/news/20151209-pamela-anderson-a-baywatch-sztarjara-alig-lehet-raismerni-felpuffadt-az-arca.htmlAz idő vasfoga a Baywatch bombázóját sem kíméli, és ezt úgy tűnik, egy rosszul sikerült plasztikai műtéttel akarta leplezni. News--Íme a felvétel, amit Prince évek óta rejtegetetthttp://www.life.hu/news/20151208-prince-meghallgathatova-tett-egy-radiohead-szamot-het-eve-huzodo-vita-ert-vege.htmlHét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét. NewsOrigoÓvadék ellenében otthon lehet az emberöléssel vádolt Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151209-oscar-pistorius-ovadek-elleneben-hazi-orizetben-maradhat-aprilisi-bortonbuntetesenek-kezdeteig.htmlA dél-afrikai legfelsőbb bíróság 690 dollár óvadék ellenében engedte, hogy a barátnője megölése miatt elítélt Oscar Pistorius házi őrizetben maradjon április 18-ig, amikor 15 évre börtönbe kell vonulnia. News--Gázolás miatt nem közlekedik Budapesten a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20151208-gazolas-miatt-nem-kozlekedik-budapesten-a-3-as-metro.htmlNem jár a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. Az egyik szerelvény a Népligetnél elgázolt egy embert.News--Haldokoló lovát siratja a rendőr - Megható fotó!http://www.life.hu/news/20151209-nem-mozdult-haldoklo-lova-mellol-a-rendor-meghato-foto-terjed-az-interneten.htmlHouston utcáin egy igazán szívfacsaró pillanat szemtanúi lehettek a járókelők. Az állat gazdája az utolsó percekben sem mozdult szeretett lova mellől. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.