hajléktalan rendőrség erőszak Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy fiatal összevert három hajléktalant Debrecenben. A férfi egy tűzoltóságra menekült be. A tizenéves támadókat elfogták.

Egy nő értesítette a rendőrséget arról, hogy négy fiatal a debreceni Jerikó utcában leütött egy férfit. A járőrök a helyszínen nem találták a sérültet, viszont a bántalmazás nyomait felfedezték.Nem sokkal később a rendőrségre újabb bejelentés érkezett. Kiderült, hogy a férfi, akihez mentőt is hívtak, bement a debreceni tűzoltóság épületébe segítséget kérni.

Forrás: Thinkstock

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy három hajléktalan férfit bántalmazott a négy fiatal. A rendőrök mindhárom sérülthöz mentőt hívtak, a bántalmazottakat a Kenézy Gyula Kórház traumatológiai osztályára szállították be. A bűncselekmény elkövetésével egy 16 éves és egy 13 éves debreceni fiút, valamint társaikat, egy 18 éves újlétai fiút és egy 12 éves debreceni lányt gyanúsítanak. Őket a Debreceni Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves fiút őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását - mondta Demeter Erika rendőrségi szóvivő.

Kiskorút erőszakolt Nicki Minaj bátyja?http://www.life.hu/news/20151210-nicki-minaj-batyjat-jelani-marajt-kiskoru-ellen-elkovetett-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlMegkezdődött a világhírű énekesnő-rapper testvérének, Jelani Marajnak a tárgyalása. NewsOrigoTömeges péniszátültetésre készülnek Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20151210-veteranok-peniszet-fogjak-atultetni-amerikaban.htmlPéniszátültető műtéteket készülnek végrehajtani sérült amerikai háborús veteránokon a Johns Hopkins Egyetem (JHU) orvosai. A 12 órás beavatkozás magába foglalja a legfontosabb idegek és erek összevarrását, amelynek segítségével helyreállítható a szerv vizelési és végső soron a szexuális funkciója is - írja a BBC. News--"Bocsánatot kérek, ha szükséges" - megszólalt a nemi erőszakkal vádolt James Deen pornószínészhttp://www.life.hu/news/20151209-james-deen-pornoszinesz-eloszor-adott-interjut-megeroszakolos-botranya-ota.htmlGyakorlatilag mindent tagad nemrég adott interjújában a pornóipar Ryan Goslingja, akit összesen 9 nő vádol erőszakkal és szexuális zaklatással. News--Bajban vannak a Mount Everest gleccserei http://www.life.hu/news/20151209-mount-everest-kinai-szakemberek-a-globalis-felmelegedest-tartjak-felelosnek.htmlCsaknem 30 százalékkal zsugorodtak a gleccserek az elmúlt 4 évtizedben a világ legmagasabb hegyén, a Csomolungmán, közismertebb nevén a Mount Everesten - számolt be a kínai média egy napokban közreadott jelentést ismertetve. NewsThinkstockA csodálatos Miranda Kerr nem sokat hagy a képzeletrehttp://www.life.hu/news/20151209-miranda-kerr-modell-a-love-magazin-adventi-naptarjaban-meztelenkedik.htmlOrlando Bloom szépséges exfelesége a Love magazin rendhagyó adventi naptárja kedvéért vonaglik és úszkál nagyon hiányos öltözékben. NewsOrigoMi történhetett? Alig lehet ráismerni Pamela Andersonrahttp://www.life.hu/news/20151209-pamela-anderson-a-baywatch-sztarjara-alig-lehet-raismerni-felpuffadt-az-arca.htmlAz idő vasfoga a Baywatch bombázóját sem kíméli, és ezt úgy tűnik, egy rosszul sikerült plasztikai műtéttel akarta leplezni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.