Meztelen felsőtesttel élvezte a luxust Justin Bieber

felsőtest luxus meztelen Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekes Maiamiban a Versace Mansion nevű luxusingatlanban élvezte az életet.

A tinilányok legnagyobb örömére még a medencében is megmártozótt a sztár, hogy aztán meztelen és vizes felsőtesttel szexizzen a medenceparton.

Forrás: Instagram/ Justin Bieber

A kétes péniszéről is híres Justin ezúttal bebiztosította magát, hogy ne cikkezenek újfent a férfiasságáról, ugyanis úszónadrágja alá még egy alsónadrágot is felvett. További képekért kattints ide!

Ejha! Vajna Timi összefutott Batmannelhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-vajna-timea-batman-kocsijaval-fotozkodott-los-angelesben.htmlAndy Vajna felesége manapság Los Angelesben tölti az idejét, ahol a Saul fia című filmet promózza, és karácsonyi díszletek között edz. TV + Sztárok--Durván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-schuster-lorant-durvan-alazza-a-rockszakmat-sajat-kiadasu-botranykonyveben.htmlA zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet. TV + Sztárok--Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-pokorny-lia-monologjat-hangos-telefoncsorges-zavarta-meg.htmlHangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban. TV + SztárokVad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-szorcsik-h-viki-es-stohl-andras-osszemelegedett-az-rtl-klub-valotarsak-musoraban.htmlSzexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. TV + Sztárok--"Lagzi Lajcsi ennyi vád után inkább egyszerűen sóhajtana"http://www.life.hu/sztarok/20151209-bulvarrap-rekasi-karoly-pikali-gerda-presser-gabor-damu-roland-vajna-timea-ambrus-zoltan.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + Sztárok--Mi történhetett? Véres arccal mászkált az utcán Ben Affleck!http://www.life.hu/sztarok/20151209-ben-affleck-los-angelesben-veres-arccal-setalgatott-forgat-a-szinesz-foto.htmlA színészt egy kórházi hálóingben kapták lencsevégre Los Angelesben, méghozzá egy pszichiátrián. A rajongók megnyugodhatnak: csak egy filmforgatás kedvéért csúfították el a sztár arcát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.