Kútba ugrott, mert nem kapott cigit

Forrás: Thinkstock -
függő kút lakáskulcs cigizés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több méter mély kútba vetette magát egy 55 éves nagyesztergádi férfi, mert anyukája azt mondta, oda dobta a ház kulcsait. Súlyosan megsérült.

Még mindig nem tért magához a sokkból Erzsi néni, akinek a fiát egy közel húsz méter mély kútból kellett kimenteniük a tűzoltóknak. S. Mihály önszántából mászott be, édesanyja idegességében ugyanis azt mondta neki: oda dobta a lakáskulcsait.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Együtt élünk békében, de a fiam nagydohányos, súlyos függő. Már évek óta komoly vitatéma ez köztünk. Korábban napi két dobozzal is elszívott, de próbáltuk leszoktatni, először fél dobozra, majd pár szálra. A boltban is tudták, hogy nem kaphat, csak egy szálat. De nehezen bírta ki cigaretta nélkül, ezért ha nem kapott, a környéken gyűjtögette a csikkeket” – mesélte a Borsnak Erzsi néni. Aznap is így történt, a háromórás cigi után Mihály még egyre vágyott.

„Mondtam neki, hogyha elmegy csikkezni, nem jöhet haza. Ő megígérte, hogy nem tesz ilyet, de ahogy kimentem az udvarra, kiszaladt. Mire hazajött, bezártam az ajtót. Kérte a kulcsait. Mondtam, hogy a kútba dobtam. Ki gondolta volna, hogy egy 55 éves, értelmes, tanult férfi komolyan veszi és utánamászik?” – teszi fel a kérdést döbbenten az asszony. Erzsi néni egy hatalmas csobbanást hallott, akkor sejtette, hogy baj van.

„Láttam, hogy a kút teteje nyitva van, Mihály sehol. Lenéztem, és sokkot kaptam, a fiam ugyanis egy pici fémvödörrel akarta leengedni magát a húszméteres mélységbe, aminek az alján két és fél méter víz van! Ha nincs a kútban egy rúd, amibe beleakadt, megfulladt volna. Ha elszakad a vékony drót, halálra zúzza magát” – mondta az asszony, akinek a fia súlyos sérüléseket szenvedett, majdnem kihűlt és a bokáját is műteni kellett.

Tömeges péniszátültetésre készülnek Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20151210-veteranok-peniszet-fogjak-atultetni-amerikaban.htmlPéniszátültető műtéteket készülnek végrehajtani sérült amerikai háborús veteránokon a Johns Hopkins Egyetem (JHU) orvosai. A 12 órás beavatkozás magába foglalja a legfontosabb idegek és erek összevarrását, amelynek segítségével helyreállítható a szerv vizelési és végső soron a szexuális funkciója is - írja a BBC. News--Meghalt a Mickey Mouse Club egykori oszlopos tagja, Marque Lynche Jr.http://www.life.hu/news/20151209-elhunyt-az-egykori-gyerekszinesz-marque-lynche-jr-halalanak-oka-ismeretlen.htmlA 34 éves színész holttestét a hírek szerint lakótársa találta meg, a hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket a halál lehetséges okairól. NewsOrigo"Bocsánatot kérek, ha szükséges" - megszólalt a nemi erőszakkal vádolt James Deen pornószínészhttp://www.life.hu/news/20151209-james-deen-pornoszinesz-eloszor-adott-interjut-megeroszakolos-botranya-ota.htmlGyakorlatilag mindent tagad nemrég adott interjújában a pornóipar Ryan Goslingja, akit összesen 9 nő vádol erőszakkal és szexuális zaklatással. News--Bajban vannak a Mount Everest gleccserei http://www.life.hu/news/20151209-mount-everest-kinai-szakemberek-a-globalis-felmelegedest-tartjak-felelosnek.htmlCsaknem 30 százalékkal zsugorodtak a gleccserek az elmúlt 4 évtizedben a világ legmagasabb hegyén, a Csomolungmán, közismertebb nevén a Mount Everesten - számolt be a kínai média egy napokban közreadott jelentést ismertetve. NewsThinkstockMegmérgeztek nyolc oroszlánt Kenyábanhttp://www.life.hu/news/20151209-megmergezett-oroszlanok-ketto-elpusztult-valoszinuleg-a-tehenhussal-volt-gond.htmlAz elpusztult oroszlánok egyike a 17 éves nőstény, Bibi volt, aki igazi hírességgé vált a hosszú éveken át futó Nagymacska-napló című sorozat révén. A BBC helyszíni forgatócsoportja szerint a nagymacska az oldalán feküdt és habzott a szája, amikor halála előtt rátaláltak. NewsOrigoHoppá! Megfejtették Steve Jobs sikerének titkáthttp://www.life.hu/news/20151209-steve-jobs-sikerenek-megfejtettek-a-titkat.htmlMeglepő kijelentést közölt egy új tanulmány arról, hogy miben rejlik a siker titka. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.