Stohl András vallomása a pornójelenet után: "Én már szétromboltam egy családot"

Forrás: RTL Klub -
partner szexjelenet Stohl András karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete.

Legutóbb Szorcsik H. Viki lovagolt teljesen pucéran a Sáfár Bálintot alakító színészen, aki profizmusának köszönhetően minden alkalommal megpróbálja könnyebbé tenni partnere számára az egyébként kellemetlen szexjeleneteket – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

„Nem egy normális dolog, hogy két ember egymásnak esik az ágyon, miközben körülöttük van 40 ember, be vannak világítva, ki vannak sminkelve, és mindenre oda kell figyelniük. Stohl András rengeteget segített ezekben a jelenetekben, mert egész egyszerűen ő egy olyan plusz jó hangulatot tud bevinni a forgatásba, hogy még a legbefeszültebb színésznő is igazából azzal küzd, hogy röhögőgörcsöt kap közben – mondta Kovács Dániel Richárd, a sorozat rendezője.

Persze az sem véletlen, hogy a csajozógép Sáfár Bálint szerepét pont Stohl kapta, bevallása szerint is rengeteg a hasonlóság a megformált karakter és az ő élete között.

„Nyilván vannak hasonló szituációk az én életemben is, egyfelől mert 48 éves vagyok, és már sok mindent megéltem, nekem is fölborult egy házasságom, én is elváltam, azóta is nyögöm, hogy egy családot szét kellett romboljak a saját hibámból. Tehát itt is az volt a helyzet, mint nálunk, hogy egyszer csak betelt a pohár. Nyilván nem véletlenül nem Scherer Pepe figuráját osztották rám. Még Kaszás Attila mondta nekem, hogy ha jól van kiosztva egy szerep, valaki szerepazonos, akkor az 80 százalékos siker, ott már olyan nagyon sokat nem kell tenni” – árulta el Stohl András a Válótársak werkfilmjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.