Így flancol Berki Krisztián: Bécsben eszik rántott húst, Brüsszelben csokit

TV2 minőség London fodrász Brüsszel Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián kifejtette, mit jelent számára a luxus, miközben egy sportautóban száguldott egy magánreptérre, hogy onnan egyenesen Londonba repüljön fodrászhoz.

Berki Krisztián semmi jót nem von meg magától: legutóbb úgy döntött, egyenesen Londonba repül, hogy ott menjen fodrászhoz. „Nekem fontos a minőség! Hányszor járok Bécsbe kávézni vagy rántott húst enni, Brüsszelbe pedig finom csokiért. Costa Ricáról például átjártam Miamiba fodrászhoz" – érvelt Krisztián Pamelának. „Mikor eléri az ember azt a szintet, amikor nem tudja senki meglepni, akkor meg kell tanulnia magát meglepni" – tette hozzá Berki.

Gesztesi-ügy: "Vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak"http://www.life.hu/sztarok/20151212-gesztesi-karolyt-szegedre-kollegai-vittek-le-fellepett.htmlAhogy már írtunk róla, kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra, aki a minap nem érkezett meg győri fellépésére. A színész nem kívánt nyilatozni arról, hogy mi történt, a darab producere, Horváth Csaba azonban a Life.hu-nak elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni. Úgy tűnik, tartottak attól, hogy a színész a szegedi előadás előtt is köddé válik, így kollégái vitték le Gesztesit vidékre. TV + Sztárok--Geszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huErőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda nyitott egy új párkapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-sterczer-hilda-eross-zsolt-ozvegye-nyitott-egy-uj-parkapcsolatra.htmlHilda bevallotta már nem zárkózik el a szerelemtől, de gyermekeivel is teljes az élete. TV + Sztárok--Szexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-szexi-pozban-villantotta-meg-a-bugyijat.htmlAddig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél. TV + Sztárok--Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?http://www.life.hu/sztarok/20151210-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-lehet-hogy-az-rtl-klubhoz-igazol.htmlFelröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.TV + Sztárok--Dögös tanárnő lett Szandiból - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151210-szandi-horvath-alexandra-klipjeben-egy-miniruhaban-ugral-az-iskolaban-video.htmlAz énekesnő az Ének iskolájából megismert Horváth Alexandra klipjében látható, ahol duettet énekelnek. A videóban az anyukát, és a tanárnőt is ő játssza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.