Minősíthetetlen! Alekosz sokkoló szerelésben pózolt

Forrás: Facebook/ Baukó Éva -
trikó Alekosz fecske Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet legszórakoztatóbb párosa újra nagyot alkotott: Baukó Éva bizonyos szempontból igencsak felkavaró képet osztott meg cimborájáról, Alekoszról.

A TV2 szexi pózban villantó sztárja fecskében kapta le Alekoszt, aki alsónadrágjába jó mélyen beletűrte hosszú szabású trikóját. A minden női szívet megdobogtató fotó Baukó Éva közösségi oldalán landolt. Íme:

Forrás: Facebook/ Baukó Éva
Csúnya baleset történt Sylvester Stallone új filmjének forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-sylvester-stallone-uj-filmjenek-forgatasan-csunya-baleset-tortent.htmlA Creed című film felvételén Tony Bellew bokszoló akkorát lendített a kezét, hogy igazából padlóra küldte a vele szemben álló színészt. TV + SztárokOrigoEjha! 150-es IQ-tesztet csinált Fásy Zsülikehttp://www.life.hu/sztarok/20151213-150es-iq-tesztet-csinalt-fasy-zsulike.htmlFásy Zsüliett, Fásy Ádám nagylánya nem csak a színpadon mozog otthonosan, de még az esze is a helyén van.TV + Sztárok--Molnár Niki nem volt szándékosan hatásvadászhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-molnar-niki-a-got-talent-versenyzoje-nem-volt-szandekosan-hatasvadasz.htmlA Hungary's Got Talent továbbjutójára, a rúdtáncos Molnár Nikolettre kemény napok várnak, hiszen a döntőben a legjobb formáját kell hoznia. De vajon mióta készül a szereplésre, és miért sírta el magát a kisfilmjében? A Life.hu riportere mindenre választ kapott.TV + Sztárok--Ezért ütött Ganxsta Zolee a botránnyal végződött céges bulinhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-ganxsta-zolee-facebookon-mondott-koszonetet-es-velemenyt-a-botrannyal-vegzodott-veges-bulirol.htmlA zenész Facebook oldalán mondott köszönetet zenésztársainak, hogy kiálltak mellette, továbbá azt is kifejtette, szerinte mi történt azon a bizonyos cégec rendezvényen, amelyből végül rendőrségi ügy lett. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Bódi Sylvivel ébredsz egy ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-bodi-sylvi-modell-melltartoban-almodozik-mikroneziaban.htmlA szörfoktatóként ténykedő modell hotelszobájába és ágyába kalauzolta el követőit Instagramon. TV + SztárokOrigoLinczényi Márkó hatalmasat bókolthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-hatalmasat-bokolt-buda-julinak.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja nem mindennapi bókkal illette Budai Julit, a tehetségkutató koktéldobáló szőkeségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.