A Dal 2016 Tolvai Renáta Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet.

Az elődöntőbe jutott előadók névsorát itt éreted el: közülük korábban Kállay-Saunders Andrással beszélgettünk a műsor sajtótájékoztatóján, majd pedig párját, Tolvai Renit kaptuk mikrofonvégre:

Kállay-Saunders András: "Nem Reni ellen versenyzek!"http://www.life.hu/sztarok/20151215-kallay-saunders-andras-nem-reni-ellen-versenyzek-interju-az-enekessel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoZsédát rémálmából ébresztették a Dallalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zsedat-remalmabol-ebresztettek-a-dallal-aztan-minden-jora-fordult-hiszen-o-lett-a-dal-2016.htmlAz énekesnő megálmodta, hogy ott lesz az Eurovízión, de szerencsére a rémálomból a valóságban csupa jó sült ki. TV + Sztárok--Zsédával és Tatár Csillával erősít A Dalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zseda-enekesnovel-es-tatar-csilla-musorvezetovel-erosit-a-dal-2016ban.htmlA műsorvezetőket nem cserélték le, a zsűri azonban változott az Eurovíziós Dalfesztivál Magyarországi válogatóján. TV + Sztárok--Rajongók figyelem! Budapest utcáin sétálgat Kit Harington és Dakota Fanninghttp://www.life.hu/sztarok/20151215-dakota-fanning-es-kit-harington-budapesten-setalgat-mar-fotozkodtak-is-a-rajongokkal.htmlMajdnem elájultunk, amikor megláttuk egy oktogoni étterem Facebook posztját, melyen a hollywoodi színésznő pózolt éppen egy ott dolgozó lánnyal. A hírek szerint a Trónok harca sztárja is hazánkban tartózkodik. TV + SztárokAFPRajongók figyelem! Budapest utcáin sétálgat Kit Harington és Dakota Fanninghttp://www.life.hu/sztarok/20151215-dakota-fanning-es-kit-harington-budapesten-setalgat-mar-fotozkodtak-is-a-rajongokkal.htmlMajdnem elájultunk, amikor megláttuk egy oktogoni étterem Facebook posztját, melyen a hollywoodi színésznő pózolt éppen egy ott dolgozó lánnyal. A hírek szerint a Trónok harca sztárja is hazánkban tartózkodik. TV + SztárokAFPKiderült! Zséda és Freinreisz Károly A Dal zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zseda-enekesno-es-freinreisz-karoly-zenesz-a-dal-zsuritagjai-kozott.htmlPierrot maradt, mellé jött még Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós - kihirdették A Dal 2016-os szériájának zsűritagjait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.