8 és fél év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt a 36 éves férfit, aki éveken át molesztált, és meg is erőszakolt egy kisfiút.

A férfi 4-5 évvel ezelőtt ismerkedett meg a gyermekkel és családjával, akiknek később a bizalmát is sikerült elnyernie: többször vigyázott az akkor 10 év korüli kisfiúra, illetve sokszor azt is megengedték neki, hogy átvigye magához a lakására - írja a nol.hu.

A kép illusztráció.Forrás: Thinkstock

A büntetett előéletű, 36 éves férfi tavaly óta rendszeresen molesztálta a gyermeket, akit arra is rávett, hogy szexuális cselekményt végezzen vele, illetve neki. Amikor később a fiú vonakodni kezdett ezektől, a férfi a barátság és a közös játék megvonásával fenyegette. A bíróság nem jogerősen 8 és fél év börtönre ítélte a férfit, aki védőjével együtt enyhítésért fellebbezett, míg az ügyész súlyosbítást kért.

A legszörnyűbb tettek gyerekek ellen - 7+1 film a pedofíliáról
Művésznek lenni annyi, mint soha félre nem fordítani a tekintetünket - szól a jeles japán filmrendező, Akira Kuroszava híres mondása. Ez pedig akkor is igaz, ha az egyik legszörnyűbb dologról van szó, amelyet ember elkövethet: a gyerekekkel szembeni szexuális visszaélésekről. A Life.hu cikkéért kattints ide!