Micsoda fordulat! Ganxsta Zolee VIP-jegyet ad a férfinak, akit leütött

buli VIP Ganxsta Zolee verekedés rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulat történt Ganxsta Zolee verekedős ügyében: a rapper ugyanis egy VIP-buliba hívta a férfit, akinek a napokban egy céges bulin eltörte az állkapcsát. 

Ganxsta Zoleet tegnap gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, ám az sem kizárt, hogy megússza a büntetést, hiszen megbánást tanúsított, és szemtanúk is alátámasztották, hogy önvédelemből ütött. A férfi ugyanis, akivel Zolee szóváltásba keveredett, állítólag nagyon sokat ivott, végig kötekedett a zenészekkel. A rapper a Mokkában nyilatkozott a történtekről, ahol azt is elárulta, hogy esze ágában nem volt sérülést okozni neki, nem haragszik a férfira a balhé miatt, hanem 2 VIP-jeggyel várja következő bulijukra. Bővebben a videóban:

Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--Stohl András kileste kollégája férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-a-valotarsak-cimu-sorozatban-kileste-lengyel-tamas-ferfiassagat.htmlA Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát. TV + Sztárok--Ejha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Gáspár Laci újabb kihívás előtt állhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-gyoztese-ujabb-kihivas-elott-all-hiszen-dala-bekerult-a-dal-2016.htmlA Sztárban Sztár győztes énekesének Love and Bass című dala bekerül A Dal 2016 elődöntőjébe, a Life.hu Lacit arról faggatta, mit vár az Eurovíziótól. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoLiptai Claudia teljesen átalakult! Így még sosem láthattuk a műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20151216-liptai-claudia-a-star-warsbol-leia-hercegno-borebe-bujt.htmlAz egész világ Star Wars-lázban ég, a hullám pedig a hazai hírességeket is elérte. Legfrissebb Instagramos képe szerint úgy tűnik, még Liptai Claudia is nagy rojongója a filmnek. TV + Sztárok--Egyre feljebb tör Király Viktor: Igazi világsztárokkal bulizik!http://www.life.hu/sztarok/20151216-kiraly-viktor-kezet-fogott-justin-bieberrel-meg-egy-kozos-foto-is-lett.htmlA magyar énekest hatalmas megtiszteltetés érte, amikor találkozhatott a tinisztárral, Justin Bieberrel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.