Kínos eset egy Ryanair gépen – forró tea ömlött az utas nemi szervére

Forrás: Thinkstock -
forró ital Ryanair repülőgép tea kínos utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétbalkezes utas magára öntötte a forró teát a repülőgépen, ami éppen a legbecsesebb szervét forrázta le.

A férfi úgy döntött, hogy bepereli a repülőtársaságot, mert túl forró a teájuk, és ezért forrázta le a nemi szervét. Arra azonban nem gondolt a pórul járt utas, hogy a teát forrón illik felszolgálni. Nos, azt nem tudni, mire megy a feljelentéssel a férfi, de az biztos, hogy teát egy darabig nem rendel repülőgépen – írta a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock
Meg fogsz lepődni, de ez a kép nem úgy készült, ahogyan te gondolodhttp://www.life.hu/news/20151217-egy-rio-de-janeiroban-talalhato-sziklan-ugy-tunik-tobb-ezer-meter-magasan-lognak-a-turistak.htmlAzt hitted, több ezer méter magasan lóg ez a férfi? Tévedtél! NewsOrigoIdén is elmarad a fehér karácsony: 10 fok is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20151217-az-idojaras-elorejelzes-szerint-paras-es-borult-lesz-az-ido-akar-10-fok-is-lehet.htmlAz időjárás-előrejelzés szerint borult, ködös, és a decemberi átlagnál sokkal enyhébb idő várható a hétvégén. News--Íme, az 5 kedvenc pillanatunk a ma 79 éves Ferenc pápától http://www.life.hu/news/20151217-ferenc-papa-ma-hetvenkilenc-eves-ime-a-legimadotabb-pillanatok-az-egyhazfotol.htmlA katolikus egyház feje ma ünnepli a születésnapját, ezért összeszedtük azokat a dolgokat, amikért igazán imádjuk őt. A pápai székben XVI. Benedeket követte, aki 2013-ban mondott le. A Time magazin 2013 végén az év emberének választotta. Ő Minden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, és a világon milliók szívébe lopta be magát kedvességével, és nyitottságával. News--Sosem látott kép Károly hercegről és Camilla hercegnéről http://www.life.hu/news/20151217-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-sosem-latott-kepe-kerul-a-karacsonyi-udvozlolapra.htmlA brit hercegi pár egy eddig sosem látott képpel díszített üdvözlőlapot küld majd ismerőseinek karácsonyra. A róluk készült tündéri fotón pedig szerelmesebbek, mint valaha. News--A menőségre és az Éden Hotelre kerestek rá legtöbbször a magyarok 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151216-kiadta-a-google-az-ev-vegi-keresesi-toplistakat.htmlVilágviszonylatban az októberben kómába esett volt amerikai kosárlabdázó, Lamar Odom, Magyarországon pedig az Éden Hotel című valóságshow vezeti a Google 2015-ös abszolút keresési listáját. NewsOrigoÉveken át fajtalankodott egy kisfiúval egy pedofil Szekszárdonhttp://www.life.hu/news/20151216-egy-kisfiut-eveken-at-molesztalt-es-szexualisan-bantalmazott-egy-pedofil-szekszardon.html8 és fél év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt a 36 éves férfit, aki éveken át molesztált, és meg is erőszakolt egy kisfiút. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.