Így nézett ki Rubint Réka és Schobert Norbi a kapcsolatuk elején - Fotó!

Forrás: Facebook/ Rubint Réka -
Rubint Réka nosztalgia Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő nosztalgikus kedvében volt, ugyanis rengeteg régi képet posztolt Facebook-oldalán 2001-ig visszamenőleg.

Rubint Réka egészen 2001-ig ment vissza az időben, ami egyébként Norbival való megismerkedésüknek az éve. A fitneszkirálynő több közös képet is posztolt ezekből az időkből , de még pikánsabb fotókat is közzétett a közelmúltból.

Forrás: Facebook/ Rubint Réka
Forrás: Facebook/ Rubint Réka
Forrás: Facebook/ Rubint Réka

Rubint Réka már karácsonyi lázban ég

A fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Nem is sejtenéd, mekkora Star Wars rajongók a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-magyar-sztarok-a-star-wars-premieren.htmlGondoltad volna, hogy Kis Ramóna titokban nézte meg a Star Warst? Vagy azt, hogy Kocsis Tibor ünneplőbe öltözött a nagy napra, amelyen látható a kultikus film legújabb része? Számos hazai hírességgel beszélgetett a Life.hu riportere a premieren, akik elárulták, miért várják a bemutatót.Tudd meg, melyik sztár fénykardozott kiskorában!TV + SztárokTolószékbe került Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-toloszekbe-kerult-cinthya-dictator-indiaban.htmlCinthya Dictator visszatért Indiából, és azóta kicsit eltűnt, nem hallatott magáról. A Life.hu nagyszájú riportere azonban mikrofonvégre kapta, és Cinthya beszámolt indiai kalandjairól. Kiderült, egy súlyos betegséggel is meg kellett küzdenie hazafelé jövet...TV + Sztárok--Újabb verda! Luxusautót kapott karácsonyra Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-luxusautot-kapott-karacsonyra-gaspar-evelin-gaspar-gyozotol.htmlGazdag Jézuska járt a celebcseneténél. TV + SztárokOrigoFriderikusz besokallt: "Ha már nem élvezek egy munkát, akkor abba szoktam hagyni"http://www.life.hu/sztarok/20151217-friderikusz-sandornak-elege-van-a-celebekbol-kicsit-nivosabb-vendegeket-szeretne.htmlItt a vége? Könnyen lehet, hogy a Tv2-n futó, Összezárva Friderikusszal című reality egy időre eltűnik a képernyőről. Az ok, hogy a műsorvezető kicsit nívósabb vendégeket is meg szeretne hívni magához. TV + Sztárok--Horváth Éva vért evetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-horvath-eva-modell-vert-evett-a-disznotoros-reggelin.htmlA modellt igazi disznótoros reggelivel vendégelték meg, ő pedig nem utasította vissza a finom falatokat. TV + Sztárok--Czuczor-Gidai Zsófi, az RTL Klub legfiatalabb sztárja ajándékot kapott http://www.life.hu/sztarok/20151217-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-sztarja.htmlA versmondó kislány, aki mindenki lelkét megérintette a Got Talent élő showjában, már otthonosan érzi magát az RTL Klub falai között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.