Gáspár Evelinnek semmi más dolga, mint élvezni a luxust

Forrás: Instagram/Evelingaspar -
luxus Gáspár Győző Gáspár Evelin szponzorautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, luxusautót kapott karácsonyra Gáspár Eveiln. Ám a fehér Mercedesért a családnak egy vasat sem kellett fizetnie, ugyanis szponzorautóról van szó. 

"Evelin két éve Luxemburgban tanul, diplomácia és konzul szakon. Büszke vagyok a kitűnő tanulmányi eredményeire, ezért kapta meg egyéves használatra a Mercedes Benz C Coupé 2016-os modelljét" – mesélte a Borsnak Gáspár Győző.

Forrás: Instagram/Evelingaspar

"Cigány származású létére etalon, tanult lány. Nem escortozik, mint a többi magyar celeb. Nem azzal lett híres, hogy mil­liárdos emberek tartják el, nem azzal lett híres, hogy különböző műsorokban nyafog, hanem a tanulmányi eredményei által és azzal, hogy az apja támogatásával sikereket ért el. Annak a bohócnak a lányáról beszélünk, akit bolondnak néz egész Ma­gyarország. Közben meg a leg­okosabb vagyok" – tette hozzá Győzi, majd arról beszélt, Evelinnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a luxust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.