Elképesztő dolgokat találnak az utaskísérők a repülőn - Vicces videó!

repülő légiutas-kísérő videó óvszer pelenka vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ír stewardess összeszedte, hogy az évek alatt mennyi szörnyűséggel kellett találkoznia a munkája során. A használt óvszer és a koszos pelenka csak egy a sok közül. 

A népszerű Youtube-sztár, Riyadh Khalaf készített interjút egy légiutaskísérővel, aki Mary néven mutatkozott be. A hölgy háttal beszélt végig, mert nem akarta, hogy a munkahelyéről bárki felismerje. Elmondása szerint az utasoknál undorítóbb személyek nincsenek a világon, és bizony az ő munkájuk nem igazán nevezhető kellemesnek.

A legjobban a gyerekes utasok borítják ki, akik pelenkacserénél a kezébe nyomják a használt pelusokat. Ilyenkor persze nem is kérnek bocsánatot tőle. De volt ennél rosszabb tapasztalata is: egyszer belenyúlt egy használt óvszerbe, miközben takarította a székeket. Persze a pilótákkal létesített szexuális kapcsolatok is szóba kerültek, melyről a fiatal nő kendőzetlenül beszélt. Mary szerint nincs olyan pilóta, aki ne feküdt volna már le egy utaskísérővel, és erre a legtöbben a repülő vécéjét használják.

Megható videó a gyermekkori álmainkról és vágyainkról http://www.life.hu/news/20151219-egy-kislany-es-egy-hoember-meseje-tunderi-video-terjed-az-interneten-nezd-meg-te-is.htmlLily és a hóember bebizonyítják, hogy igenis létezik örök barátság, és vannak dolgok, melyek örökre fontosak maradnak az életünkben. News--Nyoma veszett egy 53 éves debreceni nőnekhttp://www.life.hu/news/20151221-eltunt-az-53-eves-debreceni-pasztor-maria.htmlA rendőrség gőzerővel keresi az 53 éves Pásztor Máriát, aki péntek délután távozott ismeretlen helyre debreceni otthonából. NewsOrigoHúszmilliós pert fontolgat Klapka György a diói miatthttp://www.life.hu/news/20151219-klapka-gyorgy-tobb-milliot-bukott-becsaptak-az-uzletembert-perre-kenyszerul.htmlAz üzletember több millió forintot bukott egy üzleten, amikor 20 tonna dióját penészesnek hazudták. Leszögezte, hogy többé nem hajlandó az olaszoknak szállítani a magyar termékből. News--Így tudsz közlekedni Budapesten az ünnepek alatthttp://www.life.hu/news/20151219-igy-tudsz-kozlekedni-budapesten-az-unnepek-alatt.htmlA BKK közleménye szerint jövő héten hétfőn, kedden és szerdán az iskolaszünetben érvényes menetrend lesz érvényben, csütörtökre virradó éjjel az éjszakai járatokkal utazóknak a pénteki menetrendet kell figyelniük. News--Madonna: „Sean Penn soha nem ütött meg engem"http://www.life.hu/news/20151218-madonna-enekesno-allitja-sean-penn-soha-nem-utotte-meg-ot.htmlAkkor most hogy is volt? Madonna, aki állítása szerint azért vált el a verekedő Sean Penntől, mert megütötte őt, most azt mondta, hogy a színész soha nem ért hozzá egyetlen ujjal sem. News--Férjénél is többet keres Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/news/20151218-ennyit-keres-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno.htmlSikeres évet zárhat maga mögött a Spice Girls lánybanda egykori énekesnője: a most divattervezőként ténykedő Mrs. Beckham majdnem kétszer annyit vitt haza, mint férje, David Beckham. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.