Magyar csapat készített exkluzív interjút David Beckhammel

stáb modell David Beckham Fókusz interjú focista London futballsztár exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legnépszerűbb futballistájával, David Beckhammel készíthetett exkluzív interjút Londonban a Fókusz stábja. Beckham az UNICEF nagyköveteként 7 kontinens 11 országát járta körbe mindössze 10 nap alatt. Az utat bemutató 90 perces film bemutatójára a Fókusz is meghívást kapott, ráadásul lehetőséget kapott arra is, hogy személyes interjút készíthessen a sztárral.

David Beckham hosszú évek óta az UNICEF nagykövete, népszerűségét felhasználva segíti a szervezet munkáját.

Forrás: AFP

Ez alkalommal egy különleges feladatot vállalt el azzal, hogy valamennyi kontinenst beutazva utánajárt annak, hogy az emberek számára mit jelent a futball, mennyire segíti az elfogadást, az egyenlőséget és az összetartást egy ilyen csapatsport. Utazását a BBC nyomon követte, így a filmben kiderül, hogy többek között beállt focizni pápua új-guineai, nepáli és argentin csapatok közé is.

Hosszú Katinka kiakadt a Magyar Úszószövetségrehttp://www.life.hu/news/20151222-hosszu-katinka-iron-lady-uszono-kiakadt-a-magyar-uszoszovetsegre.htmlAz Iron Lady kiosztotta a Magyar Úszószövetség vezetőit a sajtónak kedd délelőtt eljuttatott közleményében.News--Férjénél is többet keres Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/news/20151218-ennyit-keres-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno.htmlSikeres évet zárhat maga mögött a Spice Girls lánybanda egykori énekesnője: a most divattervezőként ténykedő Mrs. Beckham majdnem kétszer annyit vitt haza, mint férje, David Beckham. News--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoVictoria Beckham újra anorexiás? Megdöbbentő fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151209-victoria-beckham-david-beckham-felesege-lehet-hogy-ujra-anorexias-mert-csontsovanyra-fogyott.htmlA világsztárról készült fotósorozaton jól látszik, hogy csont és bőr. A divattervező ijesztően néz ki. Dr. LifeNorthfotoEXKLUZÍV INTERJÚ! Ambrus Attila: "Tudtam azt, hogy előbb-utóbb vagy lelőnek vagy rács mögé kerülök"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ambrus-attila-viszkis-rablo-exkluziv-interjut-adott-megjelent-konyve-kapcsan.html16 évvel ezelőtt egy ország szurkolt a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilának, hogy ne kapják el a rendőrök. Második könyvének megjelenése kapcsán, exkluzív interjút adott riporterünknek az egykori bankrabló. Többek közt olyan kérdésekre adott választ, hogy hova tüntette el a rabolt pénzt, celebbűnözőnek tartja-e magát, tartott-e attól, hogy valaha elkapják, és hogy mikor ment rabolni. TV + SztárokOrigoMeglepő döntésével sokkolta David Beckhamet fia, Romeo http://www.life.hu/csalad/20151208-david-beckham-fia-romeo-beckham-abbahagyja-a-focit-es-modell-lesz.htmlMég szülei sem számítottak arra a lépésre, melyre Romeo Beckham szánta el magát a napokban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.