Csoda! Felébredt a kómából a Bataclanban meglőtt nő

Forrás: Facebook/ Laura Croix -
terrorista Bataclan műtét kóma lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Croix  is a Bataclanban mulatott az Eagles of Death Metal koncertjén, amikor terroristák lőttek rájuk. A nőt hat golyó találta el.

Mind a hat golyó Laura felsőtestébe fúródott. Tíz életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd két hétig kómában feküdt. December 10-én szeme mozgatásával üzent először a nagyvilágnak, mára pedig beszélni is tud.

Forrás: Facebook/ Laura Croix

Bátyja szerint Laurának rémálmai voltak, amíg kómában feküdt, tudta, hogy valami szörnyűség történt. Amikor felébredt, akkor is rögtön arról érdeklődött, mi történt november 13-án. A nő egyébként énekes, így családja reméli, hogy mielőbb újra színpadon állhat. Ennek ellenére valószínűleg még hosszú kórházi lábadozás vár rá.

Furcsa neve miatt nem kapott repülőjegyet egy nőhttp://www.life.hu/news/20151228-isis-lake-neve-miatt-nem-kapott-repulojegyet.html2016-os kanadai kiruccanását tervezte a 29 éves nő, akinek minden társaság visszadobta a jegyfoglalását. NewsThinkstockHalálra gázoltak egy férfit az Árpád hídonhttp://www.life.hu/news/20151228-halalra-gazoltak-egy-ferfit-az-arpad-hidon.htmlHalálra gázoltak egy férfit az Árpád hídon hétfő hajnalban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. News--Brutális kínzás! Petárdával etetett meg egy jegesmedvét egy orosz szakácshttp://www.life.hu/news/20151228-tobb-ev-borton-fenyegeti-a-jegesmedvet-petardaval-megeteto-orosz-szakacsot.htmlOrvvadászat címén akár hét év börtönbüntetést is kaphat egy orosz szakács, aki egy északi-sarkvidéki szigeten pirotechnikai eszközzel etetett meg egy jegesmedvét, szörnyű kínokat okozva a védett állatnak. News--Gyász! Meghalt a kétszeres Oscar-díjas filmes, Haskell Wexler http://www.life.hu/news/20151228-haskell-wexler-oscar-dijas-hangmernok-es-operator-93-evesen-meghalt.htmlKilencvenhárom éves korában vasárnap elhunyt Haskell Wexler kétszeres Oscar-díjas amerikai operatőr és aktivista, a '60-as, '70-es évek filmművészetének újító szellemiségéről ismert meghatározó alakja, akinek nevéhez olyan filmek fűződtek, mint a Nem félünk a farkastól és a Száll a kakukk fészkére. News--Elhunyt George Clayton Johnson, az első Star Trek-epizód és a Logan futása szerzőjehttp://www.life.hu/news/20151227-elhunyt-george-clayton-johnson-az-elso-star-trek-epizod-es-a-logan-futasa-szerzoje.htmlNyolcvanhat évesen rákbetegségben elhunyt George Clayton Johnson amerikai sci-fi író és forgatókönyvíró, egyebek közt a legelső Star Trek-epizód írója és a Logan futása című kultikus tudományos-fantasztikus regény társszerzője. Amerikai filmes honlapok szerint pénteken Los Angelesben halt meg. NewsNévnapi köszöntők idegesítették fel Vágó Istvánthttp://www.life.hu/news/20151227-nevnapi-koszontok-idegesitettek-fel-vago-istvant-a-facebookon.htmlAz egykori televíziós nem kér az "ömlesztett" jókívánságokból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.