A nap híre: gomba nőtt a 27-es budapesti buszon

Forrás: Wikipedia -
gomba BKK busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombaszakértő szerint téli laska nőhetett ki a 27-es busz padlójából. Ez pedig - állítja - nem arra utal, hogy a busz annyira piszkos, inkább csak arra, hogy a faburkolat öreg és cserére szorul. 

Gomba nőtt ki az egyik BKK-busz burkolatából a 444.hu-n megjelent fotó tanúsága szerint. A fotót az egyik utas küldte be, aki azt írja, nem ez volt az egyetlen probléma a buszon. „Az imént utaztam a budapesti 27-es buszon, és érdekes jelenségre lettem figyelmes (azon kívül, hogy az utolsó üléssor alatt szivárog a füst): A busz padlóján az illesztés között egy szép gombatenyészet található. A képeket csatolom, gondoltam érdekes lehet, mert ez már tényleg felháborító” – idézi a portálra beküldött levelet az Origó. Azt állítják, a fotó a 27-es buszon, az egyik Ikarus 405-ösön készült, ezek a buszok 1994 óta vannak forgalomban Budapesten.

Forrás: Wikipedia

Az Origo által megkeresett gombaszakértő szerint a képen valószínűleg egy ehető gombafaj, a késői, más néven téli laska szerepel, amelynek jelenléte a buszon egészségre egyáltalán nem ártalmas.

Te melyik típusú részeg vagy? Teszteld!http://www.life.hu/news/20151216-te-melyik-tipusu-reszeg-vagy-teszt.htmlAz okos, a félénk dilis, az agresszív, vagy a cuki - belőled mit hoz ki a pia? Derítsd ki tesztünk segítségével! NewsThinkstockEz aztán ciki! Ritkán kerül az ember ilyen kínos helyzetbehttp://www.life.hu/news/20151229-kinos-bakik-az-utca-embere-szerint-reszegseg-eleses-randizas.htmlA Life.hu riportere az utca emberét kérdezte arról, mi volt a legkellemetlenebb helyzet, amibe valaha keveredtek. Az olykor arcpirító válaszokat inkább nem is áruljuk el, nézzétek meg az alábbi videót. News--3 étel, ami szerencsét hoz az új évben http://www.life.hu/news/20151229-etelek-melyek-szerencset-hozhatnak-az-uj-evben-szilveszteri-lakomak-az-asztalon.htmlKözeledik az év utolsó napja, amikor többen fogadalmakkal és hagyományos ünnepi fogásokkal várják az éjfélt. Néhány élelmiszerről úgy tartják, hogy nem csak szerencsét, de pénzt is hoznak ilyenkor a házhoz. News--Élő adásban lett rosszul a CNN egyik műsorvezetője - Videó!http://www.life.hu/news/20151229-elo-adasban-ajult-el-a-musorvezeto-a-hat-honapos-kismama-ma-mar-jol-van-de-nagyon-megijedt.htmlPoppy Harlownak beszéd közben összeakadt a nyelve, majd nehezen kapott levegőt. Az adás egy pillanatra el is némult. NewsOrigoGyászol a rockvilág! Elhunyt Lemmy Kilmister, a Motorhead legendás énekesehttp://www.life.hu/news/20151229-elhunyt-lemmy-kilmister-a-motorhead-legendas-enekese.htmlHetvenéves korában meghalt Lemmy Kilmister, a Motörhead együttes alapítója és frontembere, a rockzene kultikus alakja. NewsAFP4 tipp a sikeres új évhezhttp://www.life.hu/news/20151228-4-tipp-a-sikeres-ujevhez.htmlHa nem vagy híve a fogadalmaknak, akkor is érdemes néhány dologra sokkal jobban odafigyelned az újévben, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnél lenni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.