Tragédia az új Kaptár-film forgatásán: meghalt egy kaszkadőr

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
kaszkadőr Dél-Afrika halál filmforgatás Hummer Kaptár autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Ricardo Cornelius az akcióhorror dél-afrikai forgatási helyszínén vesztette életét, amikor egy filmben használt amerikai katonai jármű eldőlt, és maga alá temette a férfit.

Valószínűleg nem volt megfelelően rögzítve az a Hummer, amely lecsúszott az emelvényről, amelyen állt, és ráesett az új Kaptár-film egyik kaszkadőrére, Ricardo Corneliusra – írja az TV GO. A 34 éves férfi, aki 9 hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent feleségének, a kórházba szállítást követő néhány órán belül meghalt.

Milla Jovovich a Resident Evil - Retributionben Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

„Megállt a szíve, és az orvosok próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Azt mondták, a tüdeje teljesen szétroncsolódott, és nagyon sok vért vesztett.

Nem ez az első tragédia, ami az új Kaptár-film forgatása alatt történt: 3 hónappal ezelőtt az egyik kaszkadőrnőnek le kellett amputálni a bal karját, olyan súlyosan megsérült – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.