A 34 éves Ricardo Cornelius az akcióhorror dél-afrikai forgatási helyszínén vesztette életét, amikor egy filmben használt amerikai katonai jármű eldőlt, és maga alá temette a férfit.

Valószínűleg nem volt megfelelően rögzítve az a Hummer, amely lecsúszott az emelvényről, amelyen állt, és ráesett az új Kaptár-film egyik kaszkadőrére, Ricardo Corneliusra – írja az TV GO. A 34 éves férfi, aki 9 hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent feleségének, a kórházba szállítást követő néhány órán belül meghalt.

Milla Jovovich a Resident Evil - RetributionbenForrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

„Megállt a szíve, és az orvosok próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Azt mondták, a tüdeje teljesen szétroncsolódott, és nagyon sok vért vesztett.

Már nem volt az eszméleténél, amikor a kórházban fogtam a kezét és azt mondtam neki, ne hagyjon itt minket, mert szükségünk van rá, és hogy olyan erős férfi.De az orvosok azt mondták, már nem hall engem. Egy órát voltunk még vele, azután meghalt" – mondta el egy helyi lapnak Ricardo felesége, Shafiefa Cornelius.

Nem ez az első tragédia, ami az új Kaptár-film forgatása alatt történt: 3 hónappal ezelőtt az egyik kaszkadőrnőnek le kellett amputálni a bal karját, olyan súlyosan megsérült – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.