Újra börtönbe kerülhet Repülős Gizi

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
rendőrség lopás bíróság Hajdúszoboszló Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra hűvösre kerülhet Repülős Gizi, aki szeptemberben tört be egy családi házba. Az idős nő azt mondta, hogy csak az eső elől keresett menedéket.

Vádemelést javasolnak a hajdúszoboszlói rendőrök K. Sándorné B. Gizella, vagyis Repülős Gizi ellen, aki a vád szerint még szeptemberben tört be egy hajdúszoboszlói házba - írja az Origo.

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A rendőrség közleménye szerint szeptember 20-án érkezett egy bejelentés egy férfitól, aki hazaérve hajdúszoboszlói házábaegy idős nőt atlált az egyik szobában,aki épp a szekrényét kutatta át. A férfi a rendőrök kiérkezéséig ott tartotta nőt, aki a rendőröknek azt mondta, hogy csupán szállást keresett és az eső miatt ment be a legközelebbi házba. A Hajdúszoboszlói rendőrség Repülős Gizi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.