Haragszanak a szomszédok Lagzi Lajcsira

Forrás: RTL Klub -
mulatós zene szomszéd Galambos Lajos Lagzi Lajcsi viszony zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy megkérdezett környékbeli szerint az előzetes letartóztatásban lévő mulatóssztár már a kezdetektől fogva ellenszenves volt, börtönbe kerülése óta pedig még annyira sem szimpatikus a szomszédainak.

"Lagzi Lajcsi nem olyan ember, mint amilyennek mutatja magát" – állítja a Story magazinnak Margitka néni, aki a mulatóssztárral szemben lakik. Több szomszéddal együtt állítja, hogy a Galambos család annyira lenézi az utcabelieket, hogy még a köszönésre sem vették a fáradságot, és nem is vegyültek velük.

Forrás: RTL Klub

Galambos Lajos ügyvédeinek kérelmét elfogadta a hatóság, így a két ünnep között a zenész nemcsak a gyerekeit láthatja, hanem szilveszter éjszakáján zenélhet is.

Csobot Adél és Istenes Bence már tervezgetik babájuk nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151229-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-tervezgetik-a-szuletendo-babajuk-nevet.htmlAz RTL Klub jótékonysági gáláján beszélgetett riporterünk Istenes Bencével. A műsorvezető elárulta, amióta Adél babát vár, ő is sokkal könnyebben meghatódik, főleg a gyerekekkel kapcsolatos témákon.TV + Sztárok--Ábel Anita: „Mindenem meg lesz plasztikáztatva"http://www.life.hu/sztarok/20151231-a-heti-hetes-szilveszteri-kulonkiadasaban-abel-anita-azt-mondta-mindene-meg-lesz-plasztikaztatva.htmlSzépészeti beavatkozás nélkül nem tudja elképzelni 2045-öt Ábel Anita - derül ki a Heti Hetes szilveszteri különkiadásának előzeteséből. TV + Sztárok--Gyönyörű menyasszony vált Iszak Esztiből - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151230-iszak-eszti-menyasszonyi-ruhaba-bujt-gyonyoru-foto-a-musorvezetorol.htmlA csinos műsorvezető egy fotózás alkalmával öltötte magára a hófehér csipkecsodát. Talán ezzel is bizonyítani szeretné, hogy készen áll a házasságra? TV + Sztárok--Szilveszter este Lajcsi zenél a börtönben - Minden zárkában hallhatják játékáthttp://www.life.hu/sztarok/20151231-szilveszter-este-lagzi-lajcsi-zenel-a-bortonben.htmlGalambos Lajos ügyvédeinek kérelmét elfogadta a hatóság, így a két ünnep között a zenész ismét láthatta a gyermekeit.TV + Sztárok--Szabó Zsófi Sarka Katával ünnepelte az eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-szabo-zsofi-legjobb-baratnojevel-sarka-kataval-unnepelte-meg-az-eljegyzeset-dogos-foto.htmlA gyönyörű színésznőt kedvese pár nappal ezelőtt, pont karácsonykor jegyezte el. Zsófi persze odáig van a boldogságtól, és ezt nem mással, mint legjobb barátnőjével osztotta meg először. TV + SztárokOrigoEgészség, pénz és boldogság - Ezt kívánják a Life.hu olvasóinak a magyar sztárok!http://www.life.hu/sztarok/20151231-magyar-sztarok-ujevi-koszontoje-koztuk-van-bereczki-zoltan-dundika-majka-sarka-kata-hajdu-peter.htmlA Tankcsapda fáradtságot, Tolvai Reni boldogságot, Nagy Feró sok-sok rock and rollt, Vajna Timi pedig sikert és gazdagságot kíván mindenkinek 2016-ra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.