Íme, az utolsó fotó a pár napja elhunyt Lemmy Kilmisterről

Forrás: AFP/Oli Scarff -
Lemmy Kilmister betegség halál fotó Motörhead születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rockvilág legendájáról egyik barátja készített egy fotót a halála előtt pár nappal. A képen már jól kivehető, hogy az énekes nagyon rossz állapotban volt. 

Bár a Motörhead énekese még nem volt tudatában betegségének, a külsején észrevehető volt, hogy nagy a baj. A Lemmyről készült utolsó fotók egyikét a hetvenedik születésnapi partiján lőtték. A sztár akkor már nagyon le volt fogyva, szinte árnyéka volt önmagának.

Lemmy Kilmister a szülinapi buliján Forrás: Instagram/slash_addict

Úgy berúgott, hogy halottasházban ébredt - Majd újra leitta magáthttp://www.life.hu/news/20151231-halottashazba-vittek-mert-azt-hittek-meghalt-kozben-csak-elajult-utana-jol-leitta-magat.htmlAz eset Oroszországban, Haszan falujában történt. Egy baráti társaság kemény iszogatásba kezdett, a dolog pedig nem várt fordulattal végződött. News--Több út lesz fizetős 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151230-jovore-tobb-ut-is-fizetosse-valik-az-autopalya-matricak-arai-nem-fognak-emelkedni.htmlKét útszakasz válik fizetőssé 2016. január 1-jén. Ezeken kívül viszont nem lesznek új, fizetős szakaszok, az M86-os és az M9-es ingyenes marad. Az autópálya-matricák árai nem fognak emelkedni. News--Januártól tilos láncon tartani a kutyákathttp://www.life.hu/news/20151230-januartol-buncselekmenynek-szamit-ha-lancon-tartjuk-a-kutyat-uj-torvenyrendelet.htmlÚj szabályzat lép életbe jövő évtől a négylábúak gazdijai számára. 2016-tól a törvény szerint nem lehet láncon tartani egy kutyát sem. NewsThinkstockEz aztán ciki! Ritkán kerül az ember ilyen kínos helyzetbehttp://www.life.hu/news/20151229-kinos-bakik-az-utca-embere-szerint-reszegseg-eleses-randizas.htmlA Life.hu riportere az utca emberét kérdezte arról, mi volt a legkellemetlenebb helyzet, amibe valaha keveredtek. Az olykor arcpirító válaszokat inkább nem is áruljuk el, nézzétek meg az alábbi videót. News--Betegsége mögé bújva menti a bőrét a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosbyhttp://www.life.hu/news/20151229-bill-cosby-komikus-szembetegsegere-hivatkozva-vedekezik-a-nemi-eroszak-vadjai-ellen.htmlA több mint 100 nő bántalmazásával megvádolt tévés komikus a bírósági papírok szerint "jogilag és funkcionálisan is vaknak" vallotta magát, ebből kifolyóan tehát nem követhette el azokat a rémséges tetteket, amelyekkel megvádolták. News--Élő adásban lett rosszul a CNN egyik műsorvezetője - Videó!http://www.life.hu/news/20151229-elo-adasban-ajult-el-a-musorvezeto-a-hat-honapos-kismama-ma-mar-jol-van-de-nagyon-megijedt.htmlPoppy Harlownak beszéd közben összeakadt a nyelve, majd nehezen kapott levegőt. Az adás egy pillanatra el is némult. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.