Elsüllyedt egy hajó szilveszter éjjel a Níluson

Forrás: Twitter/China Xinhua News -
szilveszter hajó Nílus Kairó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsüllyedt egy kompként közlekedő hajó szilveszter éjjel a Níluson, Kairótól 140 kilométerrel északra, legalább 13-an életüket vesztették a járművön tartózkodó 22 ember közül - jelentette pénteken az egyiptomi állami tévé.

A szerencsétlenség oka egyelőre nem ismeretes. Egy szemtanú szerint viharos időjárás volt, amikor a hajó elsüllyedt. A biztonsági előírások hiánya, illetve be nem tartása gyakran oka a számos balesetnek Egyiptomban.

A mentés folyamata Forrás: Twitter/China Xinhua News
Robert Redford halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/news/20160101-robert-redford-halalhiret-keltettek.htmlHa igaz a mondás, amely szerint akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, akkor Robert Redford jónéhány évre számíthat még. Szilveszter este a Twitter közösségi oldalon megjelent, hogy elhunyt Robert Redford, a sajtósa azonban rögvest cáfolta a hírt. NewsAFP19 tűzesethez riasztották a tűzoltókat szilveszter éjszakahttp://www.life.hu/news/20160101-19-tuzesethez-riasztottak-a-tuzoltokat-szilveszter-ejszaka.htmlA tűzoltókat az elmúlt éjszaka folyamán országosan összesen 19 pirotechnikai termék miatti tűzesethez riasztották - közölte az MTI-vel péntek reggel Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.NewsOrigoHárom halálos közúti baleset történt szilveszterkorhttp://www.life.hu/news/20160101-harom-halalos-kozuti-baleset-tortent-szilveszterkor.htmlHárom közlekedési balesetben három ember vesztette életét az ország közútjain szilveszter napján - közölte a rendőrség péntek reggel a honlapján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.