Még a sztárok sem tartanak be minden újévi fogadalmat

híresség sztárok Újév fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben megfogadod, hogy az újévben edzeni kezdesz, leszoksz a cigiről és többet simogatod a macskádat, de ezek közül általában csak a macskás rész jön össze? Nos, néhány sztár is hasonló cipőben jár.

Vajon mit fogadtak meg a hírességek tavaly év elején?

Jason Segel

Az Így jártam anyátokkal színésze tavaly megfogadta, hogy év végére olyan teste lesz, mint Ryan Reynoldsnak. Háááát... Mi még nem látjuk a kockákat.

Kate Bosworth

A gyönyörű színésznő, Kate Bosworth biztosra ment: nem tett semmilyen fogadalmat, így nem lesz mit megszegnie. Jó trükk.

Miley Cyrus

A botrányhősnő érdekes fogadalmat tett. Azt ígérte, csak és kizárólag egyberészes ruhákat fog felvenni. Ehhez képest leginkább ruha nélkül láthattuk.

Justin Bieber

Justin Bieber nem akart több rendőrségi ügyet az újévben. Elhatározta, 2015-ben megússza a botrányokat, súlyos bírságokat. Hoppá, mi úgy emlékszünk, nem egy esetről hallottunk tavaly, hogy Bieber szabályokat szegett.
Tizenöt éve halt meg Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20160102-tizenot-eve-halt-meg-zambo-jimmy.htmlTizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.TV + Sztárok--Előszilveszteri bulin tündökölt Sarka Kata és Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20151231-sarka-kata-es-szabo-zsofi-nem-birta-kivarni-az-ejfelt-eloszilveszteren-mulattak-a-baratnok.htmlA dögös barátnők a jelek szerint nem nagyon bírták kivárni a mai napot, ezért inkább elugrottak egy menő szórakozóhelyre, ahol előrehozták az ünneplést. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Ábel Anita: „Mindenem meg lesz plasztikáztatva"http://www.life.hu/sztarok/20151231-a-heti-hetes-szilveszteri-kulonkiadasaban-abel-anita-azt-mondta-mindene-meg-lesz-plasztikaztatva.htmlSzépészeti beavatkozás nélkül nem tudja elképzelni 2045-öt Ábel Anita - derül ki a Heti Hetes szilveszteri különkiadásának előzeteséből. TV + Sztárok--Haragszanak a szomszédok Lagzi Lajcsirahttp://www.life.hu/sztarok/20151231-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-szomszedai-haragszanak-ra-sosem-volt-jo-a-viszonya-veluk.htmlEgy megkérdezett környékbeli szerint az előzetes letartóztatásban lévő mulatóssztár már a kezdetektől fogva ellenszenves volt, börtönbe kerülése óta pedig még annyira sem szimpatikus a szomszédainak.TV + Sztárok--Kirabolták Medveczky Ilonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151231-medveczky-ilonat-kifosztottak-elloptak-a-rokkantkartyajat-is-a-muveszno-rettentoen-duhos.htmlA 74 éves művésznő ünnepét az autójának feltörése árnyékolta be. Medveczky Ilona nem érti, hogy miért kellett elvinni a rokkantsági igazolványát, amit csak ő használhat. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.