Micsoda szelfi: Csonka Bandi dívák közt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szekeres Adrien Csonka András Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András, a Life.hu sztárszerzője csodásan érzi magát a hölgykoszorúban. Szekeres Adriennel és Szulák Andreával szelfizett.

Bandi nyilvános Instagram oldalára töltötte fel Dívák közt című képét:

Forrás: Instagram/csonkabrandy

A híreségek a Papp László Budapest Sportarénából csekkoltak be. Vajon mire készülnek?

Luxusnyaralás télen! Vajna Timinek biztosan jól kezdődik az évehttp://www.life.hu/sztarok/20160102-vajna-timea-nyaralni-ment-januarban.htmlMíg Magyarországon szállingóznak a hópelyhek, Vajna Timi körül izzik a levegő.TV + Sztárok--Hatalmas grimasszal kezdi az évet Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160102-hatalmas-grimasszal-kezdi-az-evet-britney-spears.htmlBritney Spears évindító fotójánál kevés viccesebbet lehet taláni.TV + Sztárok--Még a sztárok sem tartanak be minden újévi fogadalmathttp://www.life.hu/sztarok/20160102-sztarok-ujevi-fogadalmai.htmlMinden évben megfogadod, hogy az újévben edzeni kezdesz, leszoksz a cigiről és többet simogatod a macskádat, de ezek közül általában csak a macskás rész jön össze? Nos, néhány sztár is hasonló cipőben jár.TV + SztárokAFPTizenöt éve halt meg Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20160102-tizenot-eve-halt-meg-zambo-jimmy.htmlTizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.TV + Sztárok--Együtt ünnepelt a Gáspár család - Evelin igazi bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-egyutt-unnepelt-gaspar-gyozo-bea-evelin-es-virag.htmlGáspárék az idén kimaxolták a szilvesztert, és ezt fotókkal is dokumentálták. Evelin szelfijéről már írtunk is, most mutatjuk a többi felvételt. TV + SztárokOrigoDobó Kata: "Bevallom, nem bánom, hogy ennek ma vége"http://www.life.hu/sztarok/20160101-dobo-kata-szilveszteri-jokivansaga.htmlFacebookján kívánt nagyon boldog 2016-ot követőinek a gyönyörű Dobó Kata. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.