Eltűnt ez a 49 éves férfi: Elseje óta nem adott életjelet magáról

Forrás: police.hu -
rendőrség eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság körözést adott ki Boros Imre eltűnése miatt.

A 49 éves férfi 2016. január 1-jén a kora esti órákban hajdúböszörményi otthonából ismeretlen helyre ment, és azóta nem adott életjelet magáról.

Forrás: police.hu

Az eltűnt férfi körülbelül 175 centiméter magas, erős, pocakos testalkatú, haja rövid, fekete színű, két oldalt őszül, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete színű kötött sapkát, sötétszürke színű, kapucnis kabátot, szürke színű kötött pulóvert, sötétkék színű farmernadrágot és szürke színű sportcipőt viselt.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Boros Imrét felismeri, tudja, hol van, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.