Bangó Margit: „Életemben igazán csak egyszer tudtam szeretni"

társ párkapcsolat szerelem énekesnő Bangó Margit viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szomorú vallomással indította az évet és arról mesélt, hogy ő már nem tudna egy férfiban sem megbízni.

Bangó Margit nehéz évet tudhat maga mögött, hiszen családjában viszály dúl és egyelőre még nem sikerült békét kötnie lányával, Margitkával. Az énekesnő most őszintén vallott a Borsban arról, mire vágyik és miért nem akar már társat találni maga mellé.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Ilyenkor átgondolom az életemet, és félek, mit hoz az új év. Remélem, egészséget, békességet, szeretetet az egész országnak. Az új esztendőben a rossztól meg kell szabadulni. Igazán a szívemben nem tudok haragudni senkire. Hirtelen haragú vagyok, de csak rövid ideig. Az Isten adja azt a szeretet, ami a szívemben van" – magyarázta az énekesnő, aki már nem vágyik szerelemre.

„Már megbékéltem az élettel így. Annyi fájdalom és csalódás ért, alkalmat sem adok arra, hogy valaki a közelembe férkőzzön. Kedvesen elutasítom. Még egy csalódást nem élnék túl. Vártam a mesebeli királyfira, el is jött kétszer-háromszor, de igazán nagy szerelem csak egy volt. A halála mindent eldöntött. Életemben igazán csak egyszer tudtam szeretni. Nehéz a mi világunk, ahol nagy a fény, ott nagy az árnyék is" – mondta Margitka.

Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Debreczeni Zita stílust váltott, és alig ismerni rá - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-debreczeni-zitara-modellre-alig-ismerni-ra-annyira-furcsa-fotot-posztolt.htmlA modell új frizurával vágott neki az új évnek - a stílusa pedig egyszerűen lenyűgöző! Zita legújabb Instagram-fotóján úgy néz ki, akár egy világsztár. TV + Sztárok--Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-rekasi-karoly-vedelmet-ker-pikali-gerda-exe-ellen.htmlKarácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba. TV + Sztárok--Megható sorokkal és egy lábszelfivel zárta az évet Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-gaspar-evelin-igy-kivant-boldog-uj-evet.html2015 Gáspár Evelin éve volt. A celebcsemete népszerűbb, mint valaha, legalábbis majdnem annyira közkedvelt, mint a Győzike-show idején. Instagram-posztjai által pedig talán kicsit jobban megismerhettük. Tény, a rongyrázás nem áll távol tőle, de azt sem lehet elvitatni, hogy elképesztő elszántsággal küzdött, hogy tökéletesítse testét, ami sikerült is neki. TV + Sztárok--Ilyen volt 2015 a Life.hu kameráján keresztül - Vigyázat: celebcunami következikhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-ilyen-volt-2015-a-life-hu-kamerajan-keresztul.htmlKollégánk, Máté 2015-ben számos celebrendezvényen megfordult és interjúzott. Alábbi zenés összeállításunkban a legjobb pillanatokat láthatod. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.