Vállalja a felelősséget ittas balesete miatt Curtis

Forrás: Facebook/Curtis -
ittas baleset Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Budakalászon, a Pomázi úton villanyoszlopnak csapódott egy autóval.

A villanyoszlop ugyan kettétört és az autó is totálkáros lett, Curtis egy karcolás nélkül megúszta a balesetet. „Előztem egy autót, és ahogy visszasoroltam a saját sávomba, megdobhatta valami az autót, és akkor már ott volt az oszlop előttem, én meg belecsapódtam” – emlékezett vissza Curtis a TV2-n.

Forrás: Facebook/Curtis

A szondáztatás után a zenészt a pomázi ügyeletre kísérték, ahol vér- és vizeletmintát vettek tőle, majd visszavitték a baleset helyszínére. Az eljárás szerint ezután szakértőt rendelnek ki, hogy megállapítsák, mennyi alkoholt fogyasztott, illetve volt-e a vérében esetleg más ajzószer is. Ezt Curtis nem is tagadta – írja a Blikk.

„A rendőrök kijöttek helyszínelni, én pedig készséges voltam. Mindenféle gyakorlatot csináltattak velem, ami ilyen esetben szokás; meg kellett fognom az orromat, és vért is vettek, de arról még nem jött meg az eredmény, úgyhogy erről nem tudok mit mondani” – mondta Curtis, aki nem is tagadta, hogy az újévet alkohollal köszöntötte. Beszámolója szerint éppen ezért hagyta ott a kocsiját a buli helyszínén és másnap ment érte vissza.

„Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam…” – írta Curtis Facebook-oldalán.

4 tipp a sikeres új évhezhttp://www.life.hu/news/20151228-4-tipp-a-sikeres-ujevhez.htmlHa nem vagy híve a fogadalmaknak, akkor is érdemes néhány dologra sokkal jobban odafigyelned az újévben, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnél lenni. NewsThinkstockDisznók akadályozzák a közlekedésthttp://www.life.hu/news/20160104-disznok-akadalyozzak-a-kozlekedest-lakiteleknel.htmlOldalára borult egy malacokat szállító teherautó Lakiteleknél, a Tiszaalpárra vezető úton, Bács-Kiskun megyében - írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.NewsThinkstockMeghalt Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas magyar operatőrhttp://www.life.hu/news/20160103-meghalt-zsigmond-vilmos-oscar-dijas-magyar-operator-86-eves-volt.html86 éves korában elhunyt Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőr - jelentette honlapján a Variety című amerikai filmes szakfolyóirat. NewsOrigo22 éves férfi vesztette életét a Tátrában: Egy esésbe halhatott belehttp://www.life.hu/news/20160103-22-eves-ferfi-vesztette-eletet-a-tatraban-egy-esesbe-halhatott-bele.htmlÚjabb áldozata van a Magas-Tátrának. Egy 22 éves szlovákiai férfi a Rohácsoknál vesztette életét.News--Gyalogost gázolt a vonat: Az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítjákhttp://www.life.hu/news/20160103-gyalogost-gazolt-a-vonat-az-utasokat-vonatpotlo-autobuszok-szallitjak.htmlZalabér-Batyk és Pókaszepetk között halálra gázolt egy férfit a Celldömölkről Zalaegerszegre közlekedő vonat vasárnap reggel.NewsMTI/Máthé ZoltánMichael Schumacher ma 47 éves lett: Közleményre szomjaznak a rajongókhttp://www.life.hu/news/20160103-michael-schumacher-forma-1-es-pilota-47-eves-lett-kozlemenyre-szomjaznak-a-rajongoi.htmlDecember 29-én volt pontosan két éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Ma egy újabb évfordulóra ébredtünk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.