Cinthya Dictator egy tál spagettivel a fején, félmeztelenül pózolt

fotó extrém Cinthya Dictator festmény Varga Viktor spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány különleges képpel lepte meg rajongóit: extrém festménymodellként pózolt, méghozzá félmeztelenül.

Cinthya igazán finoman mutat azon a képen, amit közösségi oldalán osztott meg, és amit Varga Viktor készített róla. A fotóslány az alkotáson a mellei mellett a fején lévő ízletes spagettivel hívja fel magára a figyelmet. Azt pedig már csak a művész tudja, miért jobb, ha a képen szereplő múzsája a feje búbjáról falatozik, mint egy tányérból.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator
Demcsák Zsuzsa: „Ez a valóság, amit a kamerák előtt titkolunk!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-kontosben-dolgozott-a-hideg-studioban.htmlElég hideg lehet a Mokka stúdiójában, ha Demcsák Zsuzsa a kulisszák mögött egy vörös, pihe-puha fürdőköntösben készült az adásra. TV + Sztárok--Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!http://www.life.hu/sztarok/20160105-bradley-cooper-ma-lett-negyvenegy-eves-hollywoodi-szexisten-harom-kedvenc-filmunk.htmlIgazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. TV + Sztárok--Rubint Réka egy elefánt hátán is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-rubint-reka-fitneszedzo-az-elefant-hatan-is-szexi-thaifoldon-koh-samui-szigeten.htmlA fitneszedző tökéletes dekoltázzsal ülte meg Thaiföldön a hatalmas jószágot. TV + Sztárok--Bangó Margit: „Életemben igazán csak egyszer tudtam szeretni"http://www.life.hu/sztarok/20160104-bango-margit-enekesno-elarulta-hogy-mire-vagyik-ebben-az-evben-es-miert-nem-akar-mar-tarsat-talalni.htmlAz énekesnő szomorú vallomással indította az évet és arról mesélt, hogy ő már nem tudna egy férfiban sem megbízni. TV + Sztárok--Hoppá! Egy dalban spoilerezett Csórics Balázs, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-dallal-rukkolt-elo-csorics-balazs-az-rtl-klub-baratok-kozt-rudija.htmlA Barátok közt Rudija gitárt ragadott és elénekelte, mi várható a sorozatban az elkövetkezendő hetekben. TV + Sztárok--5 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben http://www.life.hu/sztarok/20160104-sztarok-akik-majdnem-meghaltak-forgatas-kozben-jennifer-lawrence-majdnem-megfulladt.htmlSokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.