Így reagált az első simogatásra a bántalmazott kutya – Szívszorító videó

kutya Románia állatmenhely videó simogatás állatkínzás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak elképzelni lehet, milyen szörnyűségeken ment át a néhány hónapos Priscilla, mielőtt a cravioai állatmenhelyre került. A nyugalom megzavarására alkalmas felvétel következik!

Futótűzként terjed az interneten a néhány hónapos keverék kutyusról, Priscilláról készült videó, amelyen a gondozó először simogatja meg az állatot. Az eb láthatóan annyira elszokott az emberi kéztől és az általa kapott gyengédségtől, hogy vonyítva és reszketve reagál a közeledésre.

A november 11-én készült felvétel a román Cravioa állatmenhelyén készült: a várost egyébként a kutyás kegyetlenkedések európai fővárosának is nevezik a rengeteg állatkínzás miatt. Priscilla szerencsére újra meg tudott tanulni bízni az emberekben, és a Bored Panda hírei szerint nemrég szerető családra lelt Angliában.

Késnek az esztergomi vonatok, de a budapesti tömegközlekedés kezd magára találnihttp://www.life.hu/news/20160105-idojaras-ho-kkesnek-az-esztergomi-vonatok-a-budapesti-tomegkozlekedes-kezd-magara-talalni.htmlNéhány nemzetközi vonat is sokat késik, a belföldi járatok viszon nagyjából menetrendszerint járnak a Mávinform tájékoztatása szerint. Kivéve az Esztergomi vonalat, ott alakul a káosz. A budapesti tömegközlekedés kezd magára találni.NewsMTI/Máthé Zoltán„Legyél te a kocka!" – Erre biztatja a lányokat Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/news/20160105-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-arra-biztatja-a-lanyokat-hogy-legyenek-ok-az-iskola-kockai.htmlA Facebook-alapítója egy jól irányzott kommentben vágott vissza annak egy nagymamának, aki arra biztatja az unokáit, hogy randizzanak kockákkal, hátha így megtalálják a következő Zuckerberget, akihez feleségül mehetnek. News--További havazásra, hófúvásra számíthatunk és ónos eső is jön mahttp://www.life.hu/news/20160105-idojaras-tovabbi-havazasra-es-hofuvasra-szamithatunk-es-onos-eso-is-jon-ma.htmlAz országban több helyen okozott fennakadást a téliesre fordult időjárás. Több baleset történt a havas utakon, a rendőrség és a katasztrófavédelem is fokozott figyelmet kér a közlekedőktől. A meteorológiai szolgálat további havazásra és hófúvásra figyelmeztet, illetve arra, hogy kedden ónos eső nehezíti meg az életünket. News--Elhunyt Louis de Funes egykori partnere, Michel Galabruhttp://www.life.hu/news/20160104-meghalt-michel-galabru-louis-de-funes-hires-szineszpartnere-almaban-hunyt-el.htmlA színészt 93 éves korában, álmában érte a halál. A francia művész élete végéig szerepelt színpadon, novemberben állt utoljára közönség elé. News--Az internet legújabb rejtélye! Egy gonosz démon figyeli a magzatot az ultrahangfotónhttp://www.life.hu/news/20160104-egy-furcsa-demon-figyeli-a-magzatot-az-ultrahangfoton.htmlHátborzongató rejtély kering az interneten: egy férfi Imgur-oldalára töltött fel egy ultrahangképet, amelyen egy félelmetes alak rajzolódik ki. News--A görögdinnye héját falatozó kisfiú lett 2016 első internetsztárjahttp://www.life.hu/news/20160104-egy-gorogdinnyet-es-annak-hejat-falatozo-kisfiu-lett-2016-elso-internesztarja.htmlEgyszerűen csak Görögdinnyés Fiúként emlegeti a világháló azt a kisfiút, aki egy melbourne-i krikettmeccsen elképesztő módon fogyasztotta el a lédús finomságot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.